GERAARDSBERGEN - Bakker Bart Van Der Massen krijgt het Handmade in Belgium label uitgereikt

C21

GERAARDSBERGEN - Bakker Bart Van Der Massen krijgt het Handmade in Belgium label uitgereikt

Editiepajot_jimmy_godaert_bakker_bart_van_der_massen_11102015
 

UNIZO reikte op 8 oktober in Erembodigem bij Aalst opnieuw een aantal HIB labels uit.

 

Het HIB label staat voor Handmade in Belgium en is een begrip geworden in België. Deze erkenning wordt uitgereikt aan bedrijven die op een ambachtelijke manier hun producten maken. Dit gaat van bakkers tot design meubels zonder onderscheid, maar het moet steeds op artisanale manier worden geproduceerd.

 

Bakker Bart Van Der Massen uit het Geraardsbergse Idegem, kreeg dit label voor de artisanale manier waarop zijn producten worden gemaakt.

 

Mattentaarten volgens het Europees erkende recept, maar ook zeer veel eigen producten die over gans Vlaanderen worden verdeeld. Daardoor is zijn huidige winkel slechts een onderdeel van de totaal business, maar hij blijft zijn Idegemse klanten trouw en houdt daarom met plezier nog dit verkooppunt open. Hij maakt de echte Geraardsbergse Mattentaart tot heel veel smaak en smulplezier van de kust tot in het verre Limburg.

 

Nieuwe contacten in Nederland werden onlangs gelegd en worden actueel onderzocht.

 

Bakker Bart Van Der Massen kende hoogtes, maar ook zeer diepe laagtes, omwille van zijn groot vertrouwen in mensen. Telkens bleef hij de kwaliteit van zijn producten hoog in de vaandel houden en zocht steeds naar innoverende producten. Binnenkort stel Bakkerij Van Der Massen zelfs een zeer nieuwe productenlijn voor, waar heel veel mensen super tevreden over zullen zijn.

 

Deze innoverende eigenschappen zorgden er voor dat UNIZO hem het unieke en felbegeerde HIB label toekende.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 okt 2015
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief