GERAARDSBERGEN - Friendship Force Flanders ontving vrienden uit “Lake hartwell” – South Carolina / USA.

C21

GERAARDSBERGEN - Friendship Force Flanders ontving vrienden uit “Lake hartwell” – South Carolina / USA.

Editiepajot_jimmy_godaert_friendship_force_friendship_21102015
 

Friendship Force Flanders ontvangt naar goede gewoonte ieder jaar een of meerdere groepen uit verschillende landen.

 

Van woensdagnamiddag 14 oktober verbleven een tiental vrienden uit “Lake Hartwell” (South Carolina en Georgia – USA) bij de gastgezinnen in de regio Zuid-Oost Vlaanderen.

 

De gastgezinnen spanden zich tot het uiterste in om deze vrienden maximaal te laten genieten van de gastvrijheid en de levensgewoonten van de plaatselijke bevolking, maar vooral werd getracht hen ook de rijkdom aan culturele waarden van onze streek te leren ontdekken.

 

Zij vertoefden in de Stad Oudenaarde alwaar hun een geleid bezoek aan het Stadscentrum aangeboden werd. Ook Brugge, Doornik, Lessen (Notre Dame a la Rose) en Gent werden bezocht.

 

Hun verblijf in onze regio werd op dinsdag 20 oktober afgesloten met een officiële ontvangst met receptie door schepen van toerisme Kristin Vangeyte op het Stadhuis te Geraardsbergen gevolgd door een “farewell party” in “Villa Wilson”.

 

“Streven naar betere en vreedzamere verstandhoudingen in de wereld kunnen slechts vruchten afwerpen wanneer eenieder tracht de medemens en zijn cultuur te begrijpen en te aanvaarden.

 

Van begrip naar waardering is slechts een kleine maar bijzonder belangrijke stap die uitmondt in het ontstaan van blijvende vriendschappen welke rechtstreeks bijdragen tot het bevorderen van de wereldvrede.” Aldus Hubert Claeys, President Friendschip Force Flanders.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 okt 2015
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief