GERAARDSBERGEN - Kerkfabriek Onze-Lieve-Vrouw Zarlardinge stelt de OLV-kerk van Zarlardinge beschikbaar voor sociaal-culturele activiteiten

C21

GERAARDSBERGEN - Kerkfabriek Onze-Lieve-Vrouw Zarlardinge stelt de OLV-kerk van Zarlardinge beschikbaar voor sociaal-culturele activiteiten

Affiche_the_art_bridge_band_def_a3
Affiche_the_white_spirits_def
 

De Kerkfabriek wil de toekomst van de plaatselijke parochiegemeenschap en het kerkgebouw vrijwaren (langetermijnvisie) en ook tegemoet komen aan de verwachtingen (bijkomende locaties op de deelgemeenten voor sociaal-culturele activiteiten) van de inwoners van Zarlardinge / Geraardsbergen.

 

Dit nevengebruik houdt in dat het kerkgebouw occasioneel kan worden gebruikt voor andere activiteiten zoals een tentoonstelling, een concert, repetities zangkoor, een optreden, … en die verzoenbaar zijn met de eigenheid van de christelijke gebedsruimte en eredienst.

 

De kerkfabriek O.L.V.- Zarlardinge wil hierbij een voortrekkersrol blijven spelen in Geraardsbergen en organiseert daarom zelf 2 concerten  (zie bijlagen) in de O.L.V. kerk in Zarlardinge in het najaar van 2015 op:

  • zaterdag 12 november 2015 om 20 uur – het 2de concert van “The Art Bridge Band” met een gevarieerd muzikaal programma. Een Big Band die temperamentvol uit zijn dak gaat maar ook intiem en integer kan spelen, een absolute aanrader voor elke muziekliefhebber.
  • zaterdag 19 december 2015 om 19 uur - een kerstconcert met het gospelkoor “The White Spirits”. Zingen, bewegen en het publiek meenemen in hun heerlijke gospelmuziek, dat is wat The White Spirits het allerliefste doen: ervaar de echte gospelvibe tijdens dit uniek kerstconcert.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 okt 2015
Jimmy Godaert
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief