Kerstconcert Rc GERAARDSBERGEN-Oudenberg

C21

Kerstconcert Rc GERAARDSBERGEN-Oudenberg

Image001

Op zaterdag 19 december organiseert Rotaryclub Geraardsbergen-Oudenberg het 3de kerstconcert, het wordt een “Swingende Kerst”. De dekenale kerk van Geraardsbergen als decor, het Stadhuis als afsluiter.

De opbrengst van het concert gaat ditmaal naar ORSI, een VZW onder leiding van Prof. Dr. Mottrie die zich inzet voor het specialiseren in robotchirurgie voor chirurgen in minder vermogende landen. Door die opleidingen hier te geven beschikt België samen met de VS over de meest geavanceerde technieken en het meest geavanceerde materiaal, waar wij dus, wat onze gezondheid betreft, allen kunnen van genieten.

 

Zij die er voorgaande jaren bij waren, weten dat het niet alleen een prachtig concert is in een prachtig decor, maar ook dat de receptie nadien aangeboden een gezellige bedoening is. Er wordt een glaasje champagne aangeboden en nadien, onder het drinken van Inbevs geneugten, kan men een gezellige afsluiter van de avond bekomen. De receptie wordt u dankzij de sponsors gratis aangeboden.

 

Het zou hun een waar genoegen zijn en een groot plezier doen mochten ze jullie op deze avond kunnen verwelkomen. Nodig gerust familie, vrienden en kennissen uit, een steuntje voor het goede doel.

 

Kaarten te verkrijgen bij alle leden en bij Kledingszaak Van Nooten, Brugstraat, Geraardsbergen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 dec 2015
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief