GERAARDSBERGEN - Sportverdienstelijken in de bloemetjes gezet tijdens 15de sportgala

C21

GERAARDSBERGEN - Sportverdienstelijken in de bloemetjes gezet tijdens 15de sportgala

Editiepajot_jimmy_godaert_sportverdienstelijken_in_de_bloemetjes_gezet_tijdens_15de_sportgala
 

Vrijdag vond in de Spiraal voor de 15de keer het Sportgala met huldiging van sportkampioenen en sportlaureaten plaats. Er werden niet minder dan 28 provinciale en nationale kampioenen in de categorie zomersporten uit Geraardsbergen gehuldigd.

 

Tijdens het gala werden ook 3 sportlaureaten verkozen. Turnster Fien Engels werd laureaat in de categorie: competitie individueel -18 jaar. In diezelfde categorie maar +18 ging triatleet Koen Van Rie met de eer lopen. In de categorie competitie per ploeg +18 waren het de senioren heren van het ACG die tot winnaar verkozen werden.

 

Dirk Flamez en Kurt Martens kregen de trofee voor sportverdienstelijke van het jaar. Dirk spant zich buiten het schaken dagdagelijks in voor de kerncompetitie zaalvoetbal en Kurt is als Padstapper steeds in de weer voor de wandelsport.

 

Aan showgehalte ontbrak er ook niks tijdens het sportgala. Zo was er een demonstratie Natural body building ,tumbling en hoelahoep. Bonbonne gaas verzorgde het muzikale gedeelte en er werd ook aan het MPI van Viane de Fogemin cheque overhandigd.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 dec 2015
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief