GERAARDSBERGEN - K.B.C. Ons Huis organiseerde nationaal achtervolgingstornooi driebanden

C21

GERAARDSBERGEN - K.B.C. Ons Huis organiseerde nationaal achtervolgingstornooi driebanden

Editiepajot_jimmy_godaert_k
 

Ter gelegenheid van hun 80ste verjaardag organiseerde biljartclub K.B.C. Ons Huis een Nationaal achtervolgingstornooi driebanden per ploeg.

 

Het tornooi met 39 ingeschreven ploegen van over het ganse land kon starten op 24 september 2015 met de schiftingen met rechtstreekse uitschakeling.

 

Na vele boeiende en spannende wedstrijden bereikten ze op zaterdag 12 december onder het goedziende oog van de talrijk aanwezige biljartkenners de finalewedstrijden in hun lokaal.

 

Voor de 3de en de 4de plaats was er een strijd met vader en zoon De Hertog uit de organiserende club tegen de ploeg van S.N.B.A. met Heerwegh en Cornelissen, die gewonnen werd door de laatstgenoemden.

 

Voor de eerste plaats kregen we de verhoopte en gedroomde finale tussen de ploeg Heyman David – De Backer Peter en Hendrickx Frans – Merckx Eddy.

 

Het eerste gedeelte van de finalematch werd nipt gewonnen door Heyman David van Hendrickx Frans. Het tweede luik van de finalematch ging dan ook tussen de kleppers van het driebandwereldje.  Eddy Merckx schoot als een pijl uit een boog uit de startblokken en kon zo al een kleine kloof slaan tegen zijn opponent en onze streekgenoot (tevens ex-lid van onze club) Peter De Backer.  Eddy gaf zijn opgebouwde voorsprong niet meer prijs en na 32 beurten was de overwinning binnen.

 

Na de prijsuitreiking en in aanwezigheid van onze sponsors en het stadsbestuur volgde nog een receptie om na te kaarten over dit zeer geslaagd tornooi.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 dec 2015
jimmy Godaert
jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief