GERAARDSBERGEN - WTC Polybelvrienden zoeken nieuwe jeugdleden

C21

GERAARDSBERGEN - WTC Polybelvrienden zoeken nieuwe jeugdleden

Editiepajot_jimmy_godaert_wtc_polybelvrienden_zoeken_nieuwe_jeugdleden
 

Eind jaren ‘90 werd bij WTC Polibelvrienden een jeugdteam opgericht met vaste begeleiders. Actueel is de leuze: “De jeugd is de toekomst van de club” een vaak gehoorde slagzin bij WTC Polybelvrienden. De jeugd wordt momenteel opgesplitst in “Klein Verzet” (KVZ) en “Groot Verzet” (GVZ). Bij de eerste categorie worden kinderen vanaf 11 jaar onder begeleiding geleerd hoe zij moeten schakelen, wat de verkeersregels zijn, hoe het best in groep wordt gereden, enz. Vanaf de leeftijd van 14 jaar groeien de meesten door naar het GVZ. De bedoeling is dat zij nadien doorstromen naar de volwassencategorieën. Met enige fierheid mag de club stellen dat reeds meerdere knapen van weleer actueel het mooie weer maken in het koersmilieu, van nieuwelingen tot beloften. Dit illustreert mooi dat de liefde voor de fiets, ooit aangeleerd bij de club, soms ook kan leiden  tot aangename neveneffecten.

 

Wie als jongeling fietskriebels heeft of meer info wil kan terecht op www.polybel.be of kan de club contacteren via facebook.

 

Op 6 maart om 8.30 start het nieuwe fietsseizoen van WTC Polybelvrienden. De dag gaat van start met een ontbijt in Café El Corazon in Viane.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 jan 2016
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief