GERAARDSBERGEN - ASZ verbetert communicatie dankzij nieuwe website

C21

GERAARDSBERGEN - ASZ verbetert communicatie dankzij nieuwe website

Editiepajot_jimmy_godaert_asz_verbetert_communicatie_dankzij_nieuwe_website

Sinds woensdag 20 januari 2016 vindt u op http://www.asz.be de compleet vernieuwde website van het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis.

 

De ziekenhuiswebsite heeft een frisse hedendaagse look gekregen, is volledig responsive (past zich aan op tablet en smartphone) en maakt de massa informatie die het ziekenhuis aanbiedt veel toegankelijker. 

 

Via een logische navigatiestructuur wil het ASZ patiënten snel bij de juiste informatie brengen. “Goede informatie stelt een patiënt immers gerust en bereidt hem voor op het ziekenhuisbezoek”, klinkt het bij de directie. “Het persoonlijke contact tussen de arts en patiënt blijft uiteraard centraal staan, zeker bij complexe aandoeningen. De basisinformatie op de site kan een aanvulling zijn op dat gesprek of kan patiënten voorbereiden op een onderzoek.” 

 

Het belang van online communicatie is de voorbije jaren enorm toegenomen. De website is daarom een stuk interactiever geworden. Brochures en andere informatie kunnen gemakkelijk worden gedeeld via handige iconen. Met één klik deelt u de informatie met anderen, via e-mail of sociale media. Volledig nieuw is ook de rubriek ‘prijsraming’. Om patiënten een zo volledig beeld te geven van de te verwachten ziekenhuisfactuur, heeft het ziekenhuis voor een aantal behandelingen en ingrepen een prijssimulatie of raming van de kosten gemaakt. Uiteraard is dit slechts een indicatie. Niet alle kosten zijn immers vooraf bekend. Bovendien wordt deze rubriek nog verder aangevuld en geoptimaliseerd.  

 

In de toekomst bouwen we volop verder aan de website. Zo is het de bedoeling dat elk discipline een aparte deelwebsite krijgt.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 jan 2016
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief