Inner Wheel GERAARDSBERGEN-Oudenberg bestaat 20 jaar

C21

Inner Wheel GERAARDSBERGEN-Oudenberg bestaat 20 jaar

Editiepajot_ingezonden_inner_wheel_geraardsbergen-oudenberg_bestaat_20_jaar
 

In 1995 stichtte de toenmalige voorzitter Arlette Van Damme-Vits Inner Wheel Geraardsbergen-Oudenberg, een nieuwe afdeling van de internationale service club voor dames “Inner Wheel”.

 

20 jaar later onder het huidig voorzitterschap van Suzy De Clercq-Janssens is deze club, dankzij de inzet en de dynamiek van haar enthousiaste leden (27) een club waar vriendschap en het ondersteunen van maatschappelijke doelen geen loze woorden, maar daden zijn.

 

Op het galabal van haar 20 jarig bestaan, werden dan ook zes stichtende leden met een passend cadeau in “ The Picture” gezet.

 

De dames: Vits Arlette (stichtende voorzitter), Thienpont Brigitte, Hove Miriam, Schollaert Jacqueline, Lamont Isabelle en Cornelis Gitta, ontvingen uit de handen van de District Gouverneur mevrouw Nicole Cambier-Molineaux een bronzen ereteken “Reaching to the top” voor hun jarenlange bijdrage en inzet aan de club.

 

Tevens werd er ook op het galabal een goed doel gesponsord. De organisatie De Kleppe kreeg een cheque overhandigd ter waarde van 2.500 euro om de aankoop van een liftbrancard te verwezenlijken.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 feb 2016
Jimmy Godaert
JImmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief