GERAARDSBERGEN - Zomerkermis met tal van activiteiten

C21

GERAARDSBERGEN - Zomerkermis met tal van activiteiten

Voor-ieder-wat-wils-tijdens-geraardsbergse-zomerkermis
 

Van vrijdag 24 augustus tot en met woensdag 5 september kan je in Geraardsbergen weer terecht voor de Zomerkermis. De hele periode staan de foorkramers klaar om groot en klein te verwelkomen. Daarnaast worden er allerlei activiteiten georganiseerd om van de zomerkermis een groot feest te maken!

 

Vrijdag 24 augustus opent de kermis met de intussen gekende Zomertocht. In verschillende horecazaken kan je genieten van extra animatie. Een streepje muziek, een karikaturist, een goochelaar, … voor elk wat wils. We sluiten af op het Stationsplein met een spetterende openluchtfuif.

 

Zaterdag 25 augustus starten we om 20 uur met een energieke DJ set van Masaï & MC Rim. Om 22 uur zakt Les Truttes af naar het Marktplein. De coverband brengt een creatieve mix van muziek en spektakel, met de nodige dosis humor en zelfrelativering.

 

Zondag 26 augustus is er ’s morgens traditioneel de Processie van Plaisance en de uitreiking Ereprijs De Launoit. In de namiddag is er zang en dans op de Markt met BXS en Dizzy Dance. We sluiten de dag af met live optredens van Sima (The Voice van Vlaanderen) en Soul Avenue (Julie Barbé).

 

Dinsdag 28 augustus vindt de oudste kermiskoers van het land plaats, de Stadsprijs voor Elite.

 

De senioren kunnen op donderdag 30 augustus terecht in JC De Spiraal om eens flink uit de bol te gaan in gezelschap van Zanger Bart en David Vandyck tijdens de Seniorennamiddag.

 

Vrijdag 31 augustus geeft Concertband Cecilia Geraardsbergen traditiegetrouw het beste van zichzelf op het vuurwerkconcert net voor het mooiste vuurwerk van het jaar van start gaat.

 

Zaterdag 1 september zorgt Jazz Geraardsbergen weer voor sfeer in het Abdijpark.

 

De allerkleinsten kunnen uit de bol gaan op Muurrock 4 Kids. Een ideale afsluiter van de zomervakantie op zondag 2 september!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 aug 2018
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief