GERAARDSBERGEN - Herneming Doodswraak van Ron Aldridge Een grappige, psychologische en erotische thriller, sexy en bovennatuurlijk!

C21

GERAARDSBERGEN - Herneming Doodswraak van Ron Aldridge Een grappige, psychologische en erotische thriller, sexy en bovennatuurlijk!

Flyer-a5

Garamondi Teater neemt je mee op een tocht door het brein van een tweevoudig moordenaar, Paul, die reeds tweemaal werd vrijgesproken. Paul wil een nieuw leven beginnen met zijn nichtje en jeugdvriendin Melanie. Zij weet helemaal niets af van zijn diepste geheimen. Rik, de broer van Melanie en Suzan, de vrouw van Paul, die beiden zijn ‘overgegaan’ door de hand van Paul, willen recht laten geschieden en trachten de schuldige beide moorden te laten bekennen. Maar hoe zorg je ervoor dat hij bekent? Hoe laat je een seriemoordenaar een gevecht voeren met zijn geweten? De misdadiger wordt stevig op de rooster gelegd door zijn twee ‘wrekers’ maar die zoeken ook een antwoord op de intrigerende vraag: “Bestaan er romantische relaties na de dood?”

 

Doodswraak wordt opgevoerd op 27, 28 & 29 maart 2020 in het Arjaan Theater, zonnebloemstraat 5 te Geraardsbergen.

 

Voor info & reservaties kan u terecht op www.garamondi.be, info@garamondi.be of  telefonisch via 0496/28 69 15

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 feb 2020
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief