Traiteurdienst Mike en Melissa lanceert eigen biertje

C21

Traiteurdienst Mike en Melissa lanceert eigen biertje

Dsc_6606
Het 'Traiteurke' werd ontwikkeld ism brouwerij Bovenkassei
 

Traiteurdienst Mike Dierickx en Melissa Coppens uit Zandbergen schotelt zijn klanten niet enkel zelf bereide gerechten voor maar pakt nu ook uit met een eigen biertje ‘Traiteurke’, dat ze ontwikkelden met brouwerij Bovenkassei.

In oktober 2019 ging de zaak ‘Traiteur Mike en Melissa’van start. In die periode werd ook Brouwerij Bovenkassei boven de doopvont gehouden, een project van Filip Pillet en echtgenote Marissa Van Der Cruyssen. Tussen de twee beginnende zelfstandige lokale ondernemingen ontstond er al snel een goede verstandhouding. “Ik bereidde stoofvlees met het bier van Bovenkassei en dat viel bij mijn klanten uitstekend in de smaak”, zegt Mike. “Het leverde zowel de brouwer als onze zaak bijkomende klanten op.”

Het werd dus tijd voor een volgende fase in de samenwerking want bij Mike rijpte al geruime tijd het idee om door brouwer Filip voor de traiteurszaak een biertje te laten ontwikkelen. ”Het is een blonde tripel van 8,5 graden met de toepasselijke naam ‘Traiteurke’ geworden. De basis van het brouwsel is het blonde T’Kasseike dat een lichte zomerse toets van banaan kreeg.”

Het eerste brouwsel van ‘Traiteurke’ vond heel vlot zijn weg naar de klanten van Mike en Melissa. En het blijft niet bij bier want de traiteur broedt al op de lancering van een eigen wijn.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 jun 2021
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy GODAERT | 17 sep 2021
Jimmy GODAERT | 17 sep 2021
Jimmy GODAERT | 17 sep 2021
Jimmy GODAERT | 13 sep 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jimmy GODAERT | 08 sep 2021

archief