GERAARDSBERGEN - GO! Basisschool Centrum neemt afscheid van 2 monumenten.

C21

GERAARDSBERGEN - GO! Basisschool Centrum neemt afscheid van 2 monumenten.

Foto_marcken_
Op de foto in bijlage van lnr Mark Faute, Caroling Huygens (directie basisschool Dender), Marc Hellinckx, Stijn Haegeman (directie basisschool Centrum)
 

De 2 buschauffeurs van GO! Basisschool Mark Faute en Marc Hellinckx besloten om de sleutel definitief aan de haak te hangen.

Mark Faute heeft een er een carrière van 35 jaar opzitten. Naast cafébaas was hij 35 jaar lang busbegeleider en buschauffeur. De laatste jaren reed hij zowel voor basisschool Centrum en basisschool Dender.

Marc Hellinckx reed zo’n 10 jaar voor basisschool Centrum. Hiervoor had hij er al een lange carrière opzitten als meester lichamelijke opvoeding in de verschillende scholen van het gemeenschapsonderwijs in Geraardsbergen.

Een hele week lang werden deze 2 kanjers gevierd en geëerd. Langsheen hun parcours doken spandoeken op om hen te bedanken voor de jaren dienst. Ook verrasten de leerlingen hen met kleine attenties en vormden ze een erehaag voor hun laatste busrit. Ook namen de collega’s van basisschool Centrum uitgebreid de tijd om deze 2 in de bloemetjes te zetten. Op deze manier deed de school zijn slogan ‘de warmste school in de mooiste stad’ alle eer aan.

Voor Mark Faute was de laatste maand al helemaal speciaal, want zijn echtgenote Linda mocht hem vergezellen als stand-in busbegeleidster.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 jul 2021
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jimmy GODAERT | 10 dec 2021

archief