Innerwheel GERAARDSBERGEN - Oudenberg organiseert een wandeling

C21

Innerwheel GERAARDSBERGEN - Oudenberg organiseert een wandeling

Groepsfoto
Innerwheel Geraardsbergen - Oudenberg organiseert een wandeling in het natuurreservaat De Nuchten en dit ten voordele van de Special Olympics Belgium.
 

Innerwheel Geraardsbergen - Oudenberg organiseert een wandeling in het natuurreservaat De  Nuchten en dit ten voordele van de Special Olympics Belgium. De deelnemers kunnen zelf bepalen wanneer ze wensen te  wandelen en dat op een tof parcours dat speciaal aangelegd is op houten knuppels. Starten kan aan de kerk in Idegem of aan De Nuchten zelf.

“Deze wandeling in het hartje van Idegem is een sportieve uitdaging voor jong en oud en waar we massaal met vrienden, familie en kennissen onze steun willen aan verlenen. Iedere deelnemer krijgt ook een leuke bag vol goodies. Daarin zit ook een beschrijving in van de wandelroute. Tijdens de wandeling  kan je genieten van onze streekspecialiteit de Mattentaart en  voor wie dat wenst is er bij  één van onze sponsors, een horecazaak  aan het sas in  Idegem  , een drankje te verkrijgen.” zegt de Innerwheel voorzitter Katty Carion. “De actie loopt nog tot 9 januari 2022 en hierbij lanceren wij een bijzonder warme oproep om ook deel te nemen. We hopen met deze actie 180 zakjes te verkopen als integrale steun aan de Special Olympics’.

De zakjes kan je bestellen via  katty@domocura.be , de kostprijs is 12€ voor volwassenen en 6€ voor kinderen. De goodiebags kunnen daar afgehaald worden of bij één van de clubleden.

 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 okt 2021
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jimmy GODAERT | 10 dec 2021

archief