Nieuwe Padel club in IDEGEM opent zijn deuren

C21 Css

Nieuwe Padel club in IDEGEM opent zijn deuren

Padel_idegem
Pieter-Jan Van der Vorst en zijn maat Peter De Grande realiseren ultieme sportdroom
 

In Idegem opent een nieuwe club Padel club met 5 terreinen. Met dit project realiseren Pieter-Jan Van der Vorst en zijn maat Peter De Grande hun ultieme sportdroom.

Pieter-Jan Van der Vorst is sportleraar en heeft meer dan twintig jaar ervaring in het organiseren van en lesgeven tijdens sportkampen. Met padel ontdekte hij een nieuwe passie die voor hem een heel laagdrempelige sport die meteen veel sportplezier biedt. Voor Peter De Grande zijn voetbal en tennis de rode draad in zijn leven. Hij is twintig jaar actief als scheidsrechter en tornooi- en interclubleider in de tennissport. Zes jaar geleden raakte hij verslaafd aan padel.

Padel zit nog steeds in de lift en dat vooral sedert 2020 toen in volle coronatijd heel wat sporters een uitlaatklep zochten.  Peter en Pieter-Jan merkten toen hoe moeilijk het wel was om een padelpleintje te reserveren. Voor ze het wisten waren ze op zoek naar recreatiegrond en droomden ze van een eigen clubhuis en zaak.

Lans een zijwegje van de Hollestraat , evenwijdig met de spoorlijn en naast het kerkhof valkbij het natuurresrvaat de Nuchten kochten ze een recreatiegrond van twaalfduizend vierkante meter en stampten er de Padel club uit de grond. Er zijn veertig parkeerplaatsen, een overdekte fietsenstalling en een laadstation voor elektrische fietsen. Wandelaars zijn er eveneens welkom voor een hapje en drankje in het clubhuis en op het terras.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 dec 2021
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief