GERAARDSBERGEN - Garamondi Teater speelt 'MonoLogica in het Koetshuis

C21

GERAARDSBERGEN - Garamondi Teater speelt 'MonoLogica in het Koetshuis

Foto_pers_monologica
Ingezonden foto
 
In het Koetshuis in Geraardsbergen (Abdijstraat 10), speelt Garamondi Teater 'MonoLogica’, in een regie van Annoesjka Breemans en met livemuziek door harpiste Katinka Lancksweerdt. Garamondi Teater speelt ‘MonoLogica’ voor in regie van Annoesjka Breemans en met livemuziek door harpiste Katinka Lancksweerdt. 
 
Al eeuwenlang vertellen mensen elkaar verhalen. Wie heeft er nooit gehoord van de oudste verhalen, de Illias en de Odyssee van Homerus, de sprookjes van Jacob en Wilhelm Grimm, volksverhalen, mythes, legendes?  De rondtrekkende troubadour en de speelman brachten de verhalen van dorp naar dorp en van land naar land. In de jaren zestig zorgde de Italiaanse theatermaker Dario Fo voor de opleving van de vertelling, hij herintroduceerde de ‘jongleur’, de verteller. 
 
Het vertellen van een verhaal is de roots van het theater maken. Nu de wereld meer en meer een ‘global village’ is geworden, bloeien de vertelcollectieven en vertelfestivals weer volop.  Garamondi Teater heeft zes enthousiaste ‘jongleurs’ die jou zullen bekoren, doen lachen of huiveren met hun boeiende verhalen. Ze brengen je daar, waar jij nog nooit geweest bent… of misschien is er toch iets dat je herkent?  
 
 
Voorstellingen op 7, 8 en 9 april. Aanvang: zaterdag om 20u, donderdag en vrijdag om 20u30 en zondag om 15u. Reservatie: tel. 0496 28 69 15 of via www.garamondi.be 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 apr 2022
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief