GERAARDSBERGEN - Een nieuwe outfit voor WTC ViaBike

C21

GERAARDSBERGEN - Een nieuwe outfit voor WTC ViaBike

A_foto_bikers_geraardsbergen__kopie_
WTC ViaBike onthult met trots een gloednieuwe outfit met dank aan sponsors, en benadrukt de waarde van sport als middel voor ontspanning en verbondenheid, ongeacht de conditie. Bij WTC ViaBike streven we ernaar om sport toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht, vaardigheidsniveau of lichamelijke conditie. We geloven dat sport meer is dan alleen competitie; het is een middel om ontspanning en verbondenheid te brengen. Onze kleding is ontworpen met oog voor comfort en functionaliteit, zodat mensen van alle achtergronden en niveaus kunnen genieten van fysieke activiteiten.
 
Sport heeft de kracht om gezondheid en welzijn te bevorderen, zowel fysiek als mentaal. We moedigen een actieve levensstijl aan en geloven dat regelmatige lichaamsbeweging essentieel is voor het behouden van een goede gezondheid en het verminderen van stress.
 
Daarnaast erkennen we de unieke capaciteit van sport om mensen samen te brengen, ongeacht hun verschillen. Sport smeedt vriendschappen en versterkt gemeenschappen. Onlangs hebben een aantal leden deelgenomen aan de actie "Col op tegen Kanker," waarbij we onze steun betuigden aan degenen die betrokken zijn bij de strijd tegen kanker. Onze nieuwe outfit, mogelijk gemaakt door onze sponsors, vertegenwoordigt een frisse start en belooft een nieuw hoofdstuk van veel mooie momenten op en naast de fiets. Onze drie groepen, de “veteranen”, “Dames en Ecobike” en “Group Social Ride” zijn alvast apetrots en zien het volledig zitten.
 
De leden kijken  uit naar deze nieuwe avonturen en mogelijkheden. We willen nogmaals onze dankbaarheid uiten aan Eethuis 't Viaantje, Garage Andries, Keursslager Filip, Pearle Opticiens Veerle De Lauw, Fietsatelier Danny Sport, en NDW Green  Power voor hun onmisbare steun bij het realiseren van onze nieuwe outfit en de steun door de jaren heen. Voor meer informatie over onze sociale club, onze filosofie, en het laatste nieuws van WTC ViaBike kunt u terecht op onze website www.wtc-viabike.be of neem contact met ons op via: wtc.viabike@gmail.com
 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 sep 2023
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief