GERAARDSBERGEN - Kandidaat sportlaureaten gezocht: wie verdient Geraardsbergse sporttrofee?

C21

GERAARDSBERGEN - Kandidaat sportlaureaten gezocht: wie verdient Geraardsbergse sporttrofee?

Editie_geraardsbergen_processie_4__kopie_
Illustratiebeeld foto marc Colpaert
 
Op vrijdag 8 december organiseert het lokaal bestuur van Geraardsbergen het Sportgala in het Arjaantheater. Tijdens dit gala worden sportkampioenen van het afgelopen jaar in het zonnetje gezet. Daarnaast wordt er in de categorieën jeugdsport (individueel/teams) en competitiesport (individueel/teams) een sportlaureaat gekozen, en krijgen sportclubs de kans om uitzonderlijke clubleden of bestuursleden voor te dragen in de categorie sportverdienste.
 
Om in aanmerking te komen, moeten kandidaten lid zijn van een sportclub in Geraardsbergen óf in deze stad wonen. Ben je of ken je mensen die tussen juni 2022 en oktober 2023 een sportkampioenschap wonnen of een opmerkelijke sportprestatie leverden? Stuur dan een mailtje naar de Sportdienst. Voeg een beknopte beschrijving toe van de geleverde sportprestaties. Kandidaturen kunnen ingediend worden tot en met 3 november 2023.
 
 
“Bewegen – op welk niveau of op welke manier ook – is zo belangrijk, niet alleen voor het fysieke maar ook voor het mentale welzijn. Bovendien zorgen onze talrijke sportclubs voor heel veel verbinding en zuurstof voor de sociale cohesie in onze stad. We kijken er dan ook naar uit om al die clubs en mensen op 8 december in de kijker te zetten op ons Sportgala”, aldus schepen van sport Stephan De Prez. Meer info over de kandidaatstelling of Sportgala: Sportdienst Geraardsbergen, 054 43 51 43 of sportdienst@geraardsbergen.be
 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 nov 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy GODAERT | 24 feb 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 21 feb 2024
Jimmy GODAERT | 21 feb 2024
Jimmy GODAERT | 16 feb 2024

archief