Rederijkerskamer GERAARDSBERGEN brengt Steel Magnolias

C21

Rederijkerskamer GERAARDSBERGEN brengt Steel Magnolias

Groepsfoto_steel_magnolias
De acteurs van Steel Magnolia
 

Vzw Koninklijke Rederijkerskamer Sint-Pieter Vreugd en Deugd speelt eind november en begin december het toneelstuk Steel Magnolias, een ontroerende komedie over zes vrouwen die wel en wee met elkaar delen in een kapsalon. De voorstellingen vinden plaats in het Arjaantheater van Geraardsbergen en de data zijn zaterdag 25 november om 20:00 u. / zondag 26 november om 15:00 u. / woensdag 29 november om 20:30 u. / vrijdag 1 december om 20:30 u. / zaterdag 2 december om 20:00 u.

Dit bekende toneelstuk van Robert Harling uit de Verenigde Staten werd naar het Nederlands vertaald door Roger Hondsoven en wordt ook in Vlaanderen nog vaak ten tonele gebracht. Het verhaal is vooral bekend geworden door de filmversie met Julia Roberts en andere bekende namen.

Voor de versie van de Rederijkerskamer nam Eric Meirhaeghe de regie op zich. Hij koos echter niet voor een traditionele aanpak en het publiek zal zijn verbeeldingskracht moeten gebruiken, maar dit zal de zes sterke persoonlijkheden in het stuk des te meer doen uitblinken.

Een voorproefje van Steel Magnolias:

Zes vrouwen ontmoeten elkaar al jaren in hun vaste kapsalon. Niets houden ze voor elkaar verborgen en een sappige roddel is hen niet vreemd. Alles wat het leven op hun pad brengt, gaan zij te lijf met een gezonde dosis humor en een stevige laag haarlak. Een aangrijpend verhaal over momenten van het allergrootste geluk en het allergrootste verlies. Een verhaal over het leven.

Kaarten kosten € 12 (tot 12 jaar € 6) en zijn verkrijgbaar via www.rederijkerskamerspvd.be maar ook bij enkele partners van de Rederijkerskamer in het centrum van Geraardsbergen:

-          Valentino Chocolatier & Koffiehuis Fynell (Oudenaardsestraat3)

-          Optiek Simon Caroline (Oudenaardsestraat 21)

-          Apotheek Vogels-Callebaut (Grotestraat 38)

-          Cultuurcafé The Preacher (Markt 9)

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 nov 2023
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy GODAERT | 24 feb 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 21 feb 2024
Jimmy GODAERT | 21 feb 2024
Jimmy GODAERT | 16 feb 2024

archief