GERAARDSBERGEN - Kom naar de HOT SPORT JAKO CUP 2023

C21

GERAARDSBERGEN - Kom naar de HOT SPORT JAKO CUP 2023

Editie_geraardsbergen_stad_4__kopie_
Illustratiebeeld. Foto Marc Colpaert
 
Weet je niet wat gedaan tijdens de kerstvakantie? Ben je de koude en donkere winterdagen beu? Rep je dan naar de Hot Sport Jako Cup in Geraardsbergen! Daar kun je je tussen 23 en 28 december onderdompelen in de unieke sfeer van één van de grootste indoor jeugdvoetbaltornooien in Vlaanderen.

Wat is de Hot Sport Jako Cup? Tijdens dit vijfdaags evenement, nu aan zijn negende editie toe – voorheen als de Jartazi Cup, dan de Macron Cup - nemen 175 voetbalteams in 3 reeksen het tegen elkaar op om de titel van de Hot Sport Jako Cup, genoemd naar de sponsor van het event. Net zoals de voorbije 8 jaar zijn er per leeftijdscategorie 3 reeksen: een regionaal, provinciaal en nationaal tornooi. Van de U7 tot en met de U15. In elke reeks zijn er 7 ploegen ingeschreven. “De inschrijvingen openden pas op 19 oktober maar nu al is zeker dat ook dit jaar alle plaatsen in een mum van tijd ingenomen waren”, luidt het bij de organisatie. “Ook de regionale ploegen komen terug en kijken reikhalzend uit naar de kerstvakantie”, aldus Vincent Deleenheer, medeoprichter van M&V Sportevents. 

 
Een voetbalfeest als geen ander!
De Hot Sport Jako Cup is veel meer dan een voetbaltornooi. De professionele sfeerverlichting, tifo’s en opzwepende muziek voor, tijdens en na de matchen maken het event tot een waar voetbalspektakel. En dat in de gloednieuwe sporthal van Geraardsbergen! En als kers op de taart
voorzien we een avondtornooi voor volwassenen en bedrijven op vrijdag 22 december, mét afterparty! Ambiance verzekerd dus, ook als je geen supporter van een deelnemende club bent. De matchen zelf worden zoals altijd gespeeld omgeven door boardings. Dat zijn panelen die het terrein afbakenen waardoor de bal (bijna) nooit buiten het speelveld gaat. Veel en veilig voetbal gegarandeerd!
 
De organisator
Alles wordt in goede banen geleid door M&V Sportevents, inmiddels welbekend in het wereldje van de sportevents. Dit bedrijf organiseert toegankelijke sportevenementen voor jong en oud in het zuiden van Oost-Vlaanderen, zowel in eigen beheer als in bedrijven en scholen: tornooien, stages, opleidingen, teambuildings en sportdagen, met een specialisatie in voetbal. De ambitie is om de komende jaren uit te groeien tot een belangrijke speler in Oost-Vlaanderen en het aanbod te diversifiëren met andere sporten.
 
Waar en wanneer?
Het tornooi gaat door in de stedelijke sporthal De Veldmuis, gelegen aan de Felicien Cauwelstraat 39 te Geraardsbergen. Iedereen is welkom om elke dag van 9 tot 22 uur dit voetbalfeest bij te wonen. Dit van vrijdag 22 december tot en met donderdag 28 december.
Contact Vincent Deleenheer – info@mv-sportevents.be - 0476 65 90 22 www.mv-sportevents.b
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 nov 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 26 feb 2024
Jimmy GODAERT | 24 feb 2024

archief