GERAARDSBERGEN - Groot Succes voor Kerstmarkt 't Zarlarhartje

C21

GERAARDSBERGEN - Groot Succes voor Kerstmarkt 't Zarlarhartje

Facebook_1702836997652_7142216030599940571
Gezelligheid troef bij 't Zarlarhartje
 

De kerstmarkt georganiseerd door ’t Zarlarhartje in samenwerking met het oudercomité op vrijdag 15 december was een doorslaand succes. De school werd omgetoverd tot een betoverend kerstparadijs waar jong en oud samenkwamen om te genieten van de feestelijke sfeer.

Leerlingen van 't Zarlarhartje toonden hun creativiteit door prachtige ambachtelijke werkjes te knutselen, die ze vervolgens trots aan hun kraampjes tentoonstelden. De school ademde de warmte en charme uit van de kerstsfeer en de bezoekers konden de veelzijdigheid van 't Zarlarhartje bewonderen.

Het evenement trok een opmerkelijke menigte aan, met naar schatting 800 mensen die samenkomen in Zarlardinge, wat in lange tijd niet meer was voorgekomen. De straten waren gevuld met geparkeerde auto's, wat de enorme belangstelling van de gemeenschap benadrukte.

In de Boekentrommel, de leescaravan van de school, werd voorgelezen om de liefde voor literatuur rond het kerstgebeuren te bevorderen. Talloze lekkernijen werden verkocht aan de kraampjes, en op de speelplaats was er vermaak voor jong en oud.

Een hoogtepunt van de avond was het optreden van het schoolkoor in de refter. Onder leiding van dirigente juf Catherine raakten de kinderstemmetjes de harten van het publiek. Een afgevaardigde van Koor en Stem benoemde de school tot 'zingende school', wat resulteerde in een extra plaquette aan de voorgevel van de school.

Directeur Catharina Meremans toonde zich meer dan tevreden, benadrukkend hoe de boodschap van licht en warmte iedereen op de kerstmarkt had bereikt. De kinderen van 't Zarlarhartje schitterden op het podium en droegen bij aan de betoverende sfeer van het evenement.

Citaat : Ongezien, hier in Zarlardinge, deze school leeft!!

’t Zarlarhartje kijkt terug op een onvergetelijke kerstmarkt en bedankt de gemeenschap, leerlingen, ouders en in het bijzonder het oudercomité onder de leiding van de voorzitter Kristof Geeroms die heeft bijgedragen aan het succes van dit evenement. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 dec 2023
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief