GERAARDSBERGEN - Betoverende magie overspoelt de Dag van de Academies

C21

GERAARDSBERGEN - Betoverende magie overspoelt de Dag van de Academies

Uitnodigingmail
Affiche betoverende magie overspoelt de Dag van de Academies
 

Op zaterdag 3 februari 2024 is het de ‘Dag van de Academies’. Op die dag wordt de bruisende werking van de academies in Vlaanderen en Brussel in de kijker gezet bij een breed publiek.

Voor leerlingen en leerkrachten is dit een kans om te tonen wat ze kunnen, want daar zijn ze terecht trots op.

De Dag van de Academies is een groot feest waarbij de schijnwerpers worden gericht op de inspirerende creativiteit en artistieke prestaties in de academies voor deeltijds kunstonderwijs. Het is een feest voor alle academies, ze zijn dan ook de bodem waaruit de kunst kan gedijen.

Alle deelnemende academies pakken in hun stad of gemeente uit met een eigen programma. Het prikkelende thema dit jaar is ‘magie’.

Op 3 februari zal Kunstacademie Geraardsbergen doordrenkt worden met een magische gloed. Er wordt ingezet op toonmomenten en open lessen waar leerlingen hun vaardigheden kunnen tonen. De dag zal een samenspel zijn tussen vijf domeinen waarbij leerlingen én leerkrachten de grenzeloze verbeeldingskracht van het kunstonderwijs en hun artistieke bekwaamheid tentoonspreiden. Bezoekers worden uitgenodigd om de magie van creativiteit te ontdekken en te omarmen.

Onze Kunstacademie is de startacademie van die dag. Dit houdt in dat de Minister van Onderwijs Ben Weyts onze Kunstacademie bezoekt om het startshot te geven. In bijlage vind je de officiële uitnodiging terug.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jan 2024
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief