GERAARDSBERGSE atheneumleerlingen laten massaal van zich horen tijdens fluitjesactie voor Nupraatikerover

C21

GERAARDSBERGSE atheneumleerlingen laten massaal van zich horen tijdens fluitjesactie voor Nupraatikerover

Fluitjes
Leerlingen namen massaal deel aan de fluitjesactie ‘Samen de stilte doorbreken’
 

De leerlingenraad van het GO! atheneum Geraardsbergen deelde maar liefst 250 fluitjes uit tijdens de middagspeeltijd want de Geraardsbergse leerlingen namen massaal deel aan de fluitjesactie ‘Samen de stilte doorbreken’ van de organisatie Nupraatikerover. Net zoals 32 000 andere Brusselse en Vlaamse jongeren wilden onze leerlingen het taboe rond kindermishandeling en seksueel geweld doorbreken. Door gedurende 1 minuut te fluiten wilden ze een stem geven aan de jongeren die niet durven of kunnen spreken over hun problemen thuis.

Thibeau Janssens (5de jaar Moderne talen) en lid van de leerlingenraad gaat graag wat dieper in op het initiatief: “Samen met contentcreator Jonatan Medart wil de organisatie met deze campagne de stilte doorbreken en dit gebeurt op 22 februari want dat is de Europese dag van het slachtoffer. Het werd een geslaagd project want onze 250 fluitjes waren razendsnel uitgedeeld en het geluid was oorverdovend. Bekijk zeker ons filmpje.”

Het GO! atheneum Geraardsbergen hecht veel belang aan het welbevinden van de leerlingen en feliciteert de leerlingenraad voor hun inzet.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 feb 2024
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jimmy GODAERT | 08 mrt 2024

archief