Sigrid De Bou is Starter van het Jaar in GERAARDSBERGEN

C21

Sigrid De Bou is Starter van het Jaar in GERAARDSBERGEN

Sigrid_de_bou
Sigrid De bou starter van het jaar

Sigrid De Bou van Ice Queen kreeg vandaag de titel van Starter van het Jaar 2023 uitgereikt door het Geraardsbergse starterscomité tijdens hun 27ste starterscafé. Zij wist de jury te overtuigen met haar sterk en uniek concept en financieel plan. Sigrid De Bou ontvangt een cheque van 1.000 euro en een beeldje van de lokale kunstenaar Geert Belet van ART&CO.

Vorig jaar richtten 365 starters een zaak op in Geraardsbergen. Sigrid De Bou is een van hen. Zij zette haar liefde en passie voor ijs om in Ice Queen, een ijszaak in de Schillebeekstraat: “We zetten in op artisanaal, met verse producten gemaakt ijs en komen tegemoet aan alle ijsliefhebbers door ook suiker- en lactosevrije varianten aan te bieden. Beleving, kwaliteit en persoonlijke aanpak zijn onze prioriteiten. De titel van Starter van het Jaar is een mooie erkenning. Dit stimuleert ons om verder te ontdekken, te verbeteren en te groeien”, zegt Sigrid De Bou.

“Onze economie heeft nood aan nieuwe starters met creatieve ideeën die er volop voor willen gaan. We willen starters inspireren en aanmoedigen maar ook goed informeren en begeleiden. Met deze prijs zetten we jaarlijks een inspirerend en aanstekelijk rolmodel in de bloemetjes”, zegt schepen van Economie Rurik Van Landuyt.

 

Het starterscomité is ervan overtuigd dat Sigrid een goede ambassadeur voor Geraardsbergen is en een voorbeeld voor andere starters.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 mrt 2024
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief