Willemsfonds GERAARDSBERGEN schenkt opbrengst Benefietconcert Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen aan Stop Armoede

C21

Willemsfonds GERAARDSBERGEN schenkt opbrengst Benefietconcert Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen aan Stop Armoede

Jvss_j4318
Willemsfonds Geraardsbergen schenkt 4.750 euro aan Stop Armoede
 

Willemsfonds Geraardsbergen haalde met de organisatie van het  Benefietconcert met de Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen en Emma De Quick 4.750 euro op ten voordele van  vzw Stop Armoede.

Met oog voor de fundamentele waarden van inclusie en diversiteit, integreert het Willemsfonds Geraardsbergen culturele activiteiten naadloos met sociale doelen, waarbij de opbrengst gegenereerd met deze actieviteiten wordt ingezet ter ondersteuning van deze sociale doelen. 

Dankzij de financiële steun van alle Geraardsbergse serviceclubs, sponsors, het lokaal bestuur en de ticketverkoop voor het Benefietconcert met de Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen in november, hebben we als lokale Willemfondsafdeling de mogelijkheid om een bedrag van 4.750 euro over te maken aan 'vzw Stop Armoede’. zegt voorzitter Jimmy Godaert.

De vzw Stop Armoede waarborgt dat deze financiële steun op een passende wijze wordt verdeeld onder de scholen van Groot-Geraardsbergen dit ter ondersteuning van het initiatief 'Geen lege brooddozen meer in de klas’.

Een cheque ter waarde van 4.750 euro werd door het Willemsfonds Geraardsbergen in bijzijn van de vertegenwoordigers van de serviceclubs, het lokaal bestuur en Defensie overhandigd aan Lindsay Temmerman, die met toewijding aan het initiatief de vzw Stop Armoede behartigd. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 mei 2024
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief