DILBEEK - Politie organiseert kindersurvival

C21

DILBEEK - Politie organiseert kindersurvival

Dilbeek_survival_foto_pascale_van_der_kelen_editiepajot__1_
 
Dilbeek_survival_foto_pascale_van_der_kelen_editiepajot
Dilbeek_survival_foto_pascale_van_der_kelen_editiepajot__2_
 

Naar tweejaarlijkse gewoonte, en nu al voor de zesde keer, organiseert de politiezone Dilbeek van 26 tot 30 mei een kindersurvival voor alle leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar van de lagere scholen uit de gemeente Dilbeek. Vandaag (woensdag) was het de beurt aan de vrije lagere school Don Bosco uit Groot-Bijgaarden. 

De organisatie van deze survival ligt in handen van hoofdinspecteur Frans Reinhard. Alhoewel hij sinds vorig jaar bij de federale politie werkt, neemt hij nog graag de coördinatie van dit initiatief op zich. Hij wordt bijgestaan door verschillende medewerkers van de lokale politie van Dilbeek.
 
Ook de gemeente Dilbeek, de sportdienst, de brandweer, de leerkrachten LO en leerlingen van de sportafdeling Parnas verlenen hun medewerking. De kindersurvival is een aangepast parcours voor kinderen met oefeningen met koorden, vlotten, netten, tonnen, speleobox, ... Als kers op de taart is er een deathride waarbij de kinderen “landen” in de vijver aan het gemeentehuis van Dilbeek. De leerkrachten van de scholen bewaken de verschillende oefeningen. Verschillende ouders begeleiden de groepjes jongeren. De politiemedewerkers staan in voor het goede verloop van de deathride. In totaal nemen achthonderd leerlingen deel aan het project. (Bron: www.dilbeek-malcontenten.be ).
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 mei 2008
Pascale Van der Kelen
Pascale Van der Kelen
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 06 jun 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 05 jun 2024

archief