DILBEEK in één App

DILBEEK in één App

Editiepajot_logo_gemeente_dilbeek_

Op 29 september, tijdens de  Dag van de Dilbekenaar, zal de Dilbeek-App voorgesteld worden. Met de app kan je meldingen doen aan en berichten ontvangen van de gemeente en je kan er alle activiteiten in de gemeente op terug vinden. Handelaars en verenigingen kunnen kosteloos gebruik maken van de Dilbeek-App om hun zaak of evenement extra in de verf te zetten en te promoten.

 

Elke levendige en moderne gemeente wil inzetten op mobiele dienstverlening. Ook het gemeentebestuur van Dilbeek is overtuigd van de meerwaarde van dit mobiel communicatieplatform.

 

Via de gratis app kunnen gebruikers niet alleen praktische info raadplegen over de gemeentediensten en de ingeschreven verenigingen en handelaars, ze kunnen ook onder meer bestellingen plaatsen, zich inschrijven, communiceren, reageren,… De gebruiker bepaalt zelf welke diensten, verenigingen en handelaars hij/zij wil volgen en welke informatie hij/zij van hen wil ontvangen.

 

Via de App kan informatie dan ook  doorstromen én van gemeente naar gebruiker én omgekeerd. Een belangrijk onderdeel van de Dilbeek-App is de lokale aangesloten handelaar, ondernemer en/of vereniging een platform te bieden dat ook hen de mogelijkheid biedt mee te genieten van de voordelen van het online communicatieplatform.

 

De app is beschikbaar in de Google Play Store en de Apple store.

 

Ben je handelaar, zorgverstrekker of een vereniging en wil je ook meestappen in dit digitaal avontuur? Neem dan zeker contact op met app@dilbeek.be. Wij bezorgen je een handleiding en helpen je graag op weg.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 sep 2018
Sam Herremans
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 07 aug 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido Van Cauwelaert | 21 mei 2020
PenZine | 17 apr 2020

archief