Toneelgroep Safier DILBEEK klaar voor een hilarische rentree met "Een tiret te ver".

C21

Toneelgroep Safier DILBEEK klaar voor een hilarische rentree met "Een tiret te ver".

Safier
 

 Nadat de productie van maart 2020 een week voor de première moest worden afgelast en plannen voor light-versies van onze succesformule steeds weer uitgesteld moeten worden, is Toneelgroep Safier klaar voor een hilarische rentree met "Een tiret te ver". Opvoeringen op 20, 21, 26, 27 en 28 november in Zaal Keperenberg. 

Pas eind augustus werd de knoop doorgehakt om te mikken op een volwaardige productie voor november. Dat betekent dat er snel en hard gewerkt wordt door alle spelers, bestuursleden en decorbouwers.

Zoals het publiek het al meer dan vijftig jaar gewend is, kozen we opnieuw voor een topkomedie, deze keer van de succesvolle Nederlands auteur Jon van Eerd. Regisseur Marc Willen ging met de tekst aan de slag en herwerkte die in een recordtempo tot een verhaal 'van bij ons'.

Georges runt samen met zijn dochter een camping die op het punt staat opgedoekt te worden. Na een aantal klachten over de camping, stuurt de gemeente een inspecteur om na te gaan waar het misloopt. Het blijkt echter om meer te gaan dan dat. De gemeente wil er misschien een golfterrein aanleggen en daarvoor staan de tenten danig in de weg. Het wordt voor de uitbater schipperen tussen de inspecteur, lastige klanten, zijn onbekwaam personeel én het liefdesleven van zijn dochter.

Reserveren kan via https://tickets.roodfluweel.be/toneelgroep-safier.

Opgelet: enkel mensen met een coronapas (COVID Safe Ticket) worden toegelaten in de zaal. We vragen daarnaast om zoveel mogelijk een mondmasker te dragen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 nov 2021
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024
Marc Sluys | 25 mrt 2024

archief