ROOSDAAL - Nieuw muziekprogramma van folKK

C21

ROOSDAAL - Nieuw muziekprogramma van folKK

Foto_folkk
 

Op 28 oktober gaat een spetterend nieuw muziekprogramma in première. Na een overrompelende try-out in Bouchout is de 15-koppige band van folKK helemaal klaar voor de concertpremière in GC Het Koetshuis in Strijtem (Roosdaal). Op initiatief van NEKKA en Muziekmozaïek gingen 15 jonge topmuzikanten uit de folk aan de slag met oude kleinkunstnummers. Iconen uit de gloriejaren van het luisterlied werden nieuw leven in geblazen en het resultaat is verbuffend: sprankelende arrangementen, ontroerende interpretaties, ijzersterke vertolkingen, het swingt gewoon de pan uit.

 

Bijzonder voor onze streek is dat bij dit select gezelschap ook heel wat muzikale Pajotten hun opwachting maken: zangeressen Joke Delcour en Mieke Evenepoel zingen dat het een lieve lust is en instrumentalisten Bart Praet, Jonas Scheys, Jan Evenepoel en Wouter Struelens zorgen voor virtuose begeleiding. De schouwburg van Het Koetshuis heeft nog enkele plaatsen vrij, maar als je die wil bezetten moet je je echt wel reppen: 054 89 49 00 of info@Koetshuisroosdaal.be.

 

Folkk: Kleinkunst ontmoet Folk op zondag 28 oktober, 20:30u, € 10, een organisatie van Davidsfonds Roosdaal i.s.m. Cultuurraad en Gemeentebestuur Roosdaal

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 okt 2018
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief