ROOSDAAL - Fons Straetmans, de dichtende coureur-coiffeur, wereldberoemd in het Pajottenland

C21

ROOSDAAL - Fons Straetmans, de dichtende coureur-coiffeur, wereldberoemd in het Pajottenland

2018-12-23_de_fons_80_jaar__10_a
 
2018-12-23_fons__in_overleg_met_de_auteur__15_a
 
2018-12-23_kris-baert-presenteert__16_a
 
2018-12-23_met_zij_vrienden__20_a
 

GC Het Koetshuis, Roosdaal: Fons Straetmans Praatshow

 

Fons Straetmans, de dichtende coureur-coiffeur, wereldberoemd in het Pajottenland en (dankzij tv-optredens in Vlaanderen en Nederland) ook een stuk daarbuiten, blaast op nieuwjaarsdag 2019 tachtig kaarsjes uit. Dit moet natuurlijk gevierd worden. De Pamelse pretpoëet nodigt daarom iedereen uit om op 23 december de schouwburg van het Koetshuis te vullen. Daar zal Fons ons vergasten op zijn pittigste verzen, zijn beste grappen en zijn ontroerendste verhalen.

Presentator en interviewer van dienst is Kris Baert. 

 

Met deze doorwinterde radioman, zanger en verteller, haalde Fons gewoon de top in huis. Een andere volbloed-vakman, Jan Trompet, zorgt voor meeslepende muzikale interventies. Ook ‘Arjaun’ Dirk Evenepoel komt een ode brengen aan de illustere dorpsgenoot. En dan is er nog een heel bijzonder luik aan de voorstelling: de Roosdaalse erfgoedvereniging Rausa brengt voor deze gelegenheid een prachtige publicatie uit! In een bijna honderd bladzijden tellende publicatie, wordt het boeiende levensverhaal van Fons kleurrijk beschreven. 

 

Walter Evenepoel, auteur van de biografie, schreef ook het regieboek voor deze voorstelling. De organisatie is in handen van De Piezelstraatvrienden.

 

Kaarten: € 10. Voor reservaties: 054 33 37 97 of info@koetshuisroosdaal.be. Wie het boek ‘Fons, tachtig jaar herinneringen’ (€15) wil bestellen, kan terecht op rausa@skynet.be.

 

Zondag 23 december 2018, 16 uur

 

GC Het Koetshuis, Roosdaal: Fons Straetmans Praatshow

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 nov 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief