PEPINGEN - Kleurrijke brooddoos voor kinderen van Spring in ‘t Veld

C21

PEPINGEN - Kleurrijke brooddoos voor kinderen van Spring in ‘t Veld

Editiepajot_pepingen_brooddoos_foto_kos
Foto DVP
 

De vriendenkring Door en Voor Pepingen (DVP) zet jaarlijks belangeloos een groep uit hun gemeente in de kijker. Kinderen van Spring in ’t Veld Bellingen kregen dit jaar een kleurrijke brooddoos.

Eerder overhandigde DVP aan alle vrouwelijke bewoners van rust- en verzorgingstehuis Mater Dei met moederdag een gratis plantje, kregen alle kleuters van Harten Troef Pepingen en Heikruis gratis een leuk en kleurrijk bewaardoosje voor fruit overhandigd en werden met Sinterklaas alle 60 kinderen van huizen Ter Loo getrakteerd op lekkere chocolade.
 
Dit jaar kregen alle lagere schoolkinderen van Spring in 't Veld in Bellingen bij het begin van het schooljaar een leuk en nuttig cadeau. Om afval te voorkomen en de lunch vers te houden ging het dit jaar over kleurrijke brooddoosjes.
 
Voorzitter Kristof De Cuyper overhandigde namens gans DVP de doosjes aan directrice Frieda Moriau. De leerlingen, leerkrachten en directrice waren zeer enthousiast. De leerlingen van het eerste studiejaar wilden alvast mee op de foto.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 sep 2010
Felix Merckx
DVP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief