PEPINGEN - Reuzebingo met leerlingen Hartentroef in Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken

C21

PEPINGEN - Reuzebingo met leerlingen Hartentroef in Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken

Editiepajot_pepingen_bingo_1
Ingezonden foto
 

Leerlingen van het vijfde leerjaar van Hartentroef kwamen de bewoners van wzc Vander Stokken vergezellen op hun bingonamiddag. De leerlingen voegden zich in groepjes bij de bewoners, al snel kwamen er gesprekjes op gang tussen jong en oud.

Men zag enthousiaste leerlingen en bewoners met fonkeling in de ogen volop in conversatie gaan met elkaar. Dit vormde een mooi tafereel om vanop afstand te observeren...
Eens de bingo voor geopend verklaard werd bruisten de leerlingen van energie en enthousiasme en de bewoners lieten zich hierdoor aansteken en deden aandachtig en geboeid mee.
Bij enkelen zag men het competitieve element volledig terug naar boven komen. Het duurde dan ook niet lang voor de eerste bingo in de zaal weerklonk en er volgden er nog vele...
Er wachtte een kleine attentie voor ieder puntenscorend groepje... Het was vertederend te aanschouwen hoe de kinderen hun traktatie spontaan gingen delen met de bewoners en zij ze op hun beurt gunden aan de jeugd. Jong en oud vonden zich harmonieus in het spel.
De tijd vloog dan ook voorbij ... en de leerlingen moesten alweer richting school vertrekken...
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 okt 2015
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 07 jun 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 01 jun 2024

archief