Fusieclub S.K. PEPINGEN --HALLE is een feit

C21

Fusieclub S.K. PEPINGEN --HALLE is een feit

Sk_pepingen
Foto Emile Devogeleer
 

  S.K. Pepingen-Halle wordt door de fusie tussen beide clubs de tweede grootste club ( na O.H.L. Leuven ) in de regio Vlaams Brabant. De sportieve en ambitieuze uitdaging van de fusieclub S.K. Pepingen-Halle is een gedegen tweede amateur te zijn met interprovinciale jeugd alsook een rijk gewestelijk aanbod waar het belang van de speler (kind) en de club centraal staat.

S.K. Pepingen-Halle wil het Nederlandstalig en sociale karakter van de club behouden en brengt hiervoor een aantal interprovinciale, provinciale en regionale ploegen in de competitie.

1 ploeg in 2de amateur, 1 ploeg in 3de provinciaal, 43 jeugdploegen en 1 vrouwenploeg.  S.K. Pepingen-Halle wil dit bereiken zonder zijn goede jeugdopleiding niet uit het oog te verliezen. De ploeg zal garant staan voor een berekende doorstroming naar de fanion van zijn grootste talenten.

Ultieme doel is elk jaar minstens 2 jeugdproducten door te laten stromen naar de kern van de fanion, zonder aan ambitie van deze temoeten inboeten.

 De ploeg investeerde afgelopen jaar in niet minder dan 50 gediplomeerde trainers en coördinators.

De slogan van de nieuwe fusieploeg is # Eén Team # Eén Passie # Eén Doel, of als één team, werken we met veel passie om onze doelen te bereiken.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 jun 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief