PEPINGEN - Kaartkampioenschap HALO Heikruis sluit feestjaar af

C21

PEPINGEN - Kaartkampioenschap HALO Heikruis sluit feestjaar af

Heikruis__large_
 

Al voor het 25ste jaar op rij organiseerde de HALO-club in het CC Heikruis haar ‘kaartkampioenschap koejonnen’. Van september tot april verzamelden dan ook 78 kaartliefhebbers voor de maandelijkse gezellige kaartavonden.

Het aanzienlijk jong en minderjong publiek dat telkens uit de wijde omgeving afzakt naar Heikruis, bewijst dat kaarten in het algemeen en koejonnen in het bijzonder nog steeds een populair kaartspel is in de regio.
Voorzitter Eddy Timmermans: “De Heikruise Alternatieve Ludieke Ontspanning-club (HALO)  is een vereniging van vrienden en kennissen uit Groot-Pepingen. Meer nog dan het kaarten en het competitieve, speelt het sociale contact een grote rol. Het is een heel toegankelijk spel, waardoor jong en oud, doorgewinterde kaarter of beginneling, zich aan dezelfde tafel kunnen meten. We verzorgen dus maar wat graag deze maandelijkse bijeenkomsten. Hoe meer leven in de gemeente, hoe beter!”
Vijfentwintig jaar kaartplezier, dat mag gevierd worden!  Als afsluiter van dit jubileumjaar werd aan alle deelnemers een diner aangeboden. Bij een lekker hapje en een drankje werden de prijzen uitgereikt. Daarvoor kwamen zo’n 47 kaarters in aanmerking – zij behaalden de vereiste 6 deelnames op 8 speelavonden. Het was uiteindelijk Richard Van Hamme uit Heikruis die tot kampioen van het jaar 2017-2018 werd gekroond. Voorzitter Eddy Timmermans hield er dan ook aan hem van harte te feliciteren en ook de vaste medewerk(st)ers in de bloemetjes te zetten.
Het stopt natuurlijk niet bij deze 25ste editie. Wie zin heeft om mee te kaarten, kan vanaf september 2018 elke 2de vrijdag van de maand vanaf 19.30 u terecht in het Cultureel Centrum van Heikruis voor een nieuwe editie van het kampioenschap. Wie graag de HALO-club een handje toesteekt, of wie er gewoon bij wil zijn voor een gezellige babbel, is uiteraard ook van harte welkom.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 mei 2018
Devogeleer Emile
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief