PEPINGEN – Herrebeekhof houdt zijn jaarlijkse opendeurdag.

C21

PEPINGEN – Herrebeekhof houdt zijn jaarlijkse opendeurdag.

Herre_groot__large_
 

 Op zondag 19 augustus vanaf 12u00 doorlopend is iedereen uitgenodigd op de opendeurdag van het Herrebeekhof in de Nanovestraat 7 in Heikruis. Het familiebedrijf van Guy Vandemotten en Rita Blommaert biedt op deze gezellige namiddag een Leker stukje 'Varken aan het spit', pensen- spek op de barbecue rechtstreeks vanuit hun hoeveslagerij. Voor de kinderen is er gratis animatie met springkasteel, kindergrimme of een tochtje met boerenpaarden. Vanaf 14u00 is er gratis natuurtocht met boerenpaarden en kar. Rond 15u00 is er het live optreden van een 'Dweilorkest en muzikale ambiance met DJ Andy.

Het Herrebeekhof is een gezellige en rustige hoeve in het hartje van het Pajottenland, gelegen naast het prachtige Terijstbos in Heikruis. Guy en Rita kweken er hun dieren zonder PCB's, antibiotica, dioxines, enz... Vlees zoals de natuur het heeft bedoeld.

Tijdens de zomermaanden kan men er nagenieten op het ruime terras, na een prachtige natuurwandeling in het Herrebeekbos, en proeven van de huisgemaakte hoeveproducten. De Herrebeekhoeve beschikt ook over een prachtige degustatieruimte van 150m² en is voorzien van 90 zitplaatsen. Hier wordt maandelijks een degustatie georganiseerd met de zelfgemaakte natuurlijke producten.

De Hoeveslagerij Herrebeekhof, waar men de producten rechtstreeks “ Van Boer tot Bord” kan kopen is open elke zaterdagvoormiddag van 08u30 tot 12u00.

Verdere informatie kan men vinden op: www.herrebeekhof.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 jul 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief