PEPINGEN – 13e Kerstboomverbranding te Beert

C21

PEPINGEN – 13e Kerstboomverbranding te Beert

Nieuwjaarskaart_19
 
Beert_kerstboomverbranding
 

Voor de dertiende maal organiseert vzw Feestend Beert op zaterdag 12/1/2019 een kerstboomverbranding. Deze gaat door aan de Eikstraat, weide nabij Taverne Cadiz te Beert. Ophaling van kerstbomen in Groot-Pepingen is mogelijk vanaf 13u. na een telefoontje naar Elke Vandersteen, 0495/48.40.99 (tot zaterdag 10.00 u.), via mail: elke@feestendbeert.be of online: www.feestendbeert.be. De kerstboom moet ’s morgens zichtbaar aan de straatkant gelegd worden. 

Zelf brengen van de kerstbomen is mogelijk vanaf 15.00 u. Het ontsteken van het vuur is voorzien rond 19.30 u. Vanaf dan zijn er ook warme drankjes en hapjes verkrijgbaar in de verwarmde locatie.  Er is ook sfeermuziek voorzien en een optreden van Lobstar.

De opbrengst gaat integraal naar G-sport Pajottenland vzw. G–SPORT Pajottenland vzw (GSPvzw) is een club voor sporters met een verstandelijke beperking, zij heeft haar uitvalsbasis in Gooik maar wil in de regio Pajottenland voor alle personen met een verstandelijke beperking een aangepast sportaanbod aanbieden. Kijk naar hun facebookpagina of website. 


 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jan 2019
Devogeleer Emile
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief