Gemeente PEPINGEN start met de opmaak van een nieuw mobiliteitsplan

C21

Gemeente PEPINGEN start met de opmaak van een nieuw mobiliteitsplan

Persbericht_mobiliteitsplan
 

De gemeente Pepingen is samen met studiebureau A2BMobility gestart met de opmaak van een nieuw mobiliteitsplan. Met een nieuw mobiliteitsplan wenst het gemeentebestuur een antwoord te kunnen bieden op de mobiliteitsuitdagingen in de gemeente.

 

De gemeente wenst híerbij zoveel mogelijk inwoners te betrekken. Bij de start van het mobiliteitsplan is er een enquête gelanceerd. In deze bevraging kunnen inwoners hun mening geven over de mobiliteit in de gemeente. De enquête kan nog tot half augustus worden ingevuld en is te vinden op de website van de gemeente.

 

Vervolgens vindt er op 27 september een infoavond plaats. Hierbij worden de resultaten van de enquête toegelicht, alsook hoe inwoners zich kandidaat kunnen stellen voor participatiemomenten en het project 'Telraam' waarmee we samen met de inwoners gegevens willen verzamelen. Enkele volautomatisch verkeerstellers zullen daartoe ter beschikking worden gesteld. Het apparaatje meet dan de snelheid en welke verkeersmodi er voorbij rijden in de straat. Daarover zal later verder gecommuniceerd worden.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 jun 2021
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Deschuyffeleer Godelieve | 17 sep 2021
Deschuyffeleer Godelieve | 14 sep 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Deschuyffeleer Godelieve | 31 aug 2021
Marc Sluys | 20 aug 2021

archief