HERNE – Ook Sofie doet mee aan de ‘Maand van de Lambiek’

C21

HERNE – Ook Sofie doet mee aan de ‘Maand van de Lambiek’

Maand_van_de_lambic_terlindenhof
HERNE – Ook Sofie doet mee aan de ‘Maand van de Lambiek’ - © Deschuyffeleer
 

Van zaterdag 18 september tot zondag 17 oktober organiseert de toeristische dienst van de provincie Vlaams-Brabant de allereerste ‘Maand van de Lambiek’. Ook ‘de champagne onder de bieren’  krijgt nu ook zijn eigen promotiecampagne. Genieten van lambiekbieren en van geuzen in combinatie met Beverse kaas en Roosdaalham kan ook perfect in café Terlindenhof.

Café Terlindenhof is gelegen pal op de provinciegrens met Waals-Brabant en met Henegouwen. Weg van alle drukte kan je hier genieten van het groene landschap met Brabantse boerenpaarden en grazend vee. Het grote tuinterras en de speeltuin voor de kinderen zorgen ervoor dat niet enkel ouders, maar ook kinderen hier ‘effenaf’ kunnen ravotten en genieten. Waardin Sofie is met haar Terlindenhof immers ook één van de 72 plattelandsondernemers en producenten uit de regio die zich ‘ambassadeur van het Pajottenland en de Zennevallei’ mag noemen.

Sofie: “Omdat we onze streek zo bijzonder vinden en omdat wij geloven in lokale producten hebben we een groot aanbod aan streekproducten waaronder dranken, kazen en hapjes. Die lokale ingesteldheid, in combinatie met de grote hoeveelheid wandel- en fietsroutes in de buurt, zorgt ervoor dat steeds meer toeristen verkiezen te vertoeven in ons fietsvriendelijk café en natuurlijk ben je ook steeds welkom met je eigen picknick”.

Café Terlindenhof (Terlindenstraat 13)  is gelegen op de grens van Herfelingen (Herne) en Heikruis (Pepingen) en is open van woensdag tot en met zondag vanaf 11u. Terlindenhof is ook gelegen langs het knooppuntennetwerk en geniet van het fietserslabel ‘fietsvriendelijk café’.

Terlindenhof is ook te volgen op deze facebookpagina

Op deze site nadere informatie over het volledig programma van de ‘Maand van de Lambiek’.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 sep 2021
Deschuyffeleer Godelieve
Deschuyffeleer Godelieve
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 10 okt 2021
Deschuyffeleer Godelieve | 05 okt 2021
Marc Sluys | 27 sep 2021

archief