65STE HALFOOGSTFEESTEN BELLINGEN – GEEN ZOMER ZONDER

C21

65STE HALFOOGSTFEESTEN BELLINGEN – GEEN ZOMER ZONDER

Img_7833
 
Img_7855
 

We staan opnieuw voor een mooie zomer.  We zijn blij dat we voor de 65ste keer de affiche van de Halfoogstfeesten kunnen voorstellen. Meer dan ooit … geen zomer zonder dus.

Op zondag 30 juli vindt de de taalgrenswalk & taalgrenstrail plaats . Langs het Romain Païs en het Pajottenland zonder rekening te houden met de taalgrens, door bos en veld, weide en privé-domeinen. De natuur telt ! Je kan op het halfoogsterrein ook terecht voor de eerste mosselen en andere heerlijke gerechten.

Donderdag 3 augustus   organiseren we voor de 6de keer het AFTER WORK FESTIVAL

De formule blijft dezelfde : ontspannen, ( gratis ) optredens en lekker eten , summer vibes, een dampende kom mosselen.

Wat wel wijzigt , is de muziek. Authenticiteit is de rode draad doorheen de muziek donderdag.  De mannen van Vinyl on Wheels draaien enkel vinylplaten : deze staan symbool voor authenticiteit. Jan Vanlaet is al decennia een begrip in de muziekwereld en met 10 Cats Down keren we terug naar de pioniers van de rock ’n roll. De halfoogstfeesten ontstonden eind jaren 50. Een beetje “Back to the roots” dus. Gratis!!

De Halfoogst Metal Meeting van vrijdag 5 augustus belooft een spektakelstuk te worden. Een spervuur van AC/DC-hits gebracht door de beste AC/DC-covergroep namelijk High Voltage. Een groep die  AC/DC zou kunnen vervangen zonder dat het publiek het in de gaten zou hebben, zeggen de reviews.  Bad Brawler en Ramses mogen het vuur aan de lont steken.

Zaterdag 5 augustus zigzaggen  we met de fiets van de ene kant naar de andere kant van de taalgrens.

’ s Avonds keren we met  Back to Paradise “retro edition”  terug naar de jaren 90 en de jaren 00

Met DJ Kaaprisun, DJ Team Discobooze en Surrender2Bass krijgen we een select kransje van uitstekende DJ’s uit de streek . Headliner is de levende legende  Robert Abigail.

Zondag 6 augustus kunnen de kinderen zich vanaf 12u uitleven op de kindernamiddag . Ze kunnen terecht op het springkastelenfestival  en we verwelkomen opnieuw Pipo en Pipette  Daarnaast  voorzien we een schminkstand  voor kindergrime met MASS’ART. 

’ s Avonds krijgen we de hulp van de cafébazen en zal  Yves Segers bewijzen waarom hij na meer dan 30 jaar nog steeds één van de meest gevraagde Vlaamse artiesten is.  DJ Bart ,  De Verloure DJ en de ondertussen legendarische Flippo’s sluiten de NACHT VAN DE CAFEBAZEN  én de  65ste Halfoogstfeesten af. We bieden deze avond gratis aan.

De rode draad doorheen de 5 dagen blijft natuurlijk het halfoogstrestaurant met zomerterras. Een gin, huisbereide kaas- en garnaalkroketten, ballekes in tomatensaus, vol-au-vent, een dampende kom mosselen . Lekker eten en drinken voor een eerlijke prijs. 

Wij danken onze sponsors, de vele vrijwilligers, de gemeente Pepingen en de politie Pajot

Het bestuur

Lien, Bart, Bianca, Patrick, Rudi, Rudi, Kobe, Kristof, Lara , Marleen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jul 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief