Sportkampioenen in Pepingen

C21

Sportkampioenen in Pepingen

Scherm__afbeelding_2023-08-09_om_18
 

 Binnenkort viert Pepingen opnieuw de sportkampioenen in Pepingen. Dit jaar gaat de traditionele kampioenenviering voor de tweede keer op rij door onder de naam Ecosportfestival. Het Ecosportfestival vindt plaats op woensdagavond 30 augustus 2023 om 19u00 op de terreinen naast Dandélion (Molenstraat, 1670 Bogaarden). Opgelet: bij slecht weer verhuizen we naar Zaal De Kring te Bellingen.
Opnieuw staan er heel wat leuke sportdemonstraties op de planning, alsook enkele springkastelen en attractiesvoor de kids terwijl de ouders gezellig kunnen verpozen met een hapje en een snackje op het zomerterras. 
Ook kan je dit jaar terecht voor wat meer uitleg en een proefritje in onze gemeentelijke cambio-wagen. Daarnaast kan zowel jong als oud een leuke milieuworkshop volgen. 
Nieuw dit jaar is dat alle sportclubs kunnen deelnemen aan een heuse sportclash! In ploegen van 4 personen (+ 12 jaar) kunnen ze inschrijven voor het ludiek tornooi kubuskantelen, gevolgd door een behendigheidsproef en een wedstrijdvraag. Inschrijfformulieren zijn bij alle sportclubs verkrijgbaar, alsook op de Dienst Vrije Tijd. 
Traditiegetrouw eindigen we met het voorstellen van alle sportkampioenen en maken we de winnaars van de Sportprijs en de Sportclash 2023 bekend! Presentator van dienst is Kris Baert. 
Het ecosportfestival is een samenwerking tussen de gemeentelijke sportdienst, de milieu- en mobiliteitsdienst en de Pepingse sportverenigingen. De toegang is volledig gratis en iedereen is van harte welkom! 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 aug 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief