21ste editie van de multidisciplinaire tentoonstelling "Kunst in het Dorp" in BELLINGEN

C21

21ste editie van de multidisciplinaire tentoonstelling "Kunst in het Dorp" in BELLINGEN

Scherm__afbeelding_2023-08-29_om_10
 

 

Graag willen wij uw aandacht vestigen op de 21ste editie plaats van de multidisciplinaire tentoonstelling "Kunst in het Dorp", een evenement dat plaatsvindt in de prachtige historische locatie van kasteel-klooster Ter Loo in Bellingen, Groot-Pepingen, Pajottenland. De tentoonstelling gaat door op 9, 10, 15, 16 en 17 september 2023. 

 

De tentoonstelling brengt 42 getalenteerde kunstenaars samen uit Vlaanderen en Nederland, die hun diverse en inspirerende werken zullen tentoonstellen. Kunst in het Dorp 2023 biedt een platform voor kunstenaars om hun creativiteit te delen en unieke artistieke perspectieven te laten zien. Ab Bol, Andries Nelissen, Anke Verleysen, Anke Vielfont, Ann Verdonck, Anne Notebaert, Annick Haesendonckx, Annick De Houwer, AnüK, Carlos Caluwier, Corry Van Overstraeten, David Natidze, Dirk Delaere, Erwin Vanwildemeersch, Evy Toye, Hedwig Cassiman, Hilde Renata, Ilse Pierard, Isabella Theys, Jan Clement, Joachim Louis, Katrien Nijs, Kiara Peelman, MAJALIS Bieke Caluwier, Marjan Degraeve, Marleen D’huyvetter, Martine Vandervost, Max Van Hemel, Meyke de Leeuw, Mileen Malbrain, Mimi Hanssens, Nathalie Pontegnies, Nele Dekoninck, Pedro Piet, Raf Van Ransbeeck, Rik Vanovenacker, Rik Guns, Sophie Bravo, Souldigger, Stijn De Pourcq, Walter Kiszka en Wim Bastiaensen integreren hun kunstwerken in de tuin, in het nabijgelegen bos en in de ruimtes van deze historische locatie.

 

Jullie spelen een cruciale rol in het ondersteunen en bevorderen van kunstenaars en culturele evenementen. Daarom nodigen wij u van harte uit om ons te helpen bij het verspreiden van deze uitnodiging en het promoten van Kunst in het Dorp 2023.

 

U kunt ons helpen door het delen van informatie over Kunst in het Dorp 2023 op uw website, sociale mediaplatforms, (pers)kanalen, vrienden, kennissen of kenbaar te maken in jullie  agenda, activiteitenprogramma of via uw stedelijke of regionale cultuur- of communicatiedienst.

 

De kunstwereld floreert dankzij de ondersteuning van organisaties zoals de uwe, en we zijn ervan overtuigd dat uw bijdrage de zichtbaarheid en het succes van Kunst in het Dorp 2023 aanzienlijk zal vergroten.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 aug 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief