Winters plezier dankzij Ker(st)mis in PEPINGEN

C21

Winters plezier dankzij Ker(st)mis in PEPINGEN

Scherm__afbeelding_2023-12-17_om_14
 

 Na de succesvolle eerste editie van Kermis te Pepingen in de zomer van 2023 wordt het Pepingse gemeenteplein opnieuw omgetoverd tot dé hotspot van het Pajottenland met een wintereditie van Ker(st)mis te Pepingen op zaterdag 30 december 2023. Weliswaar geen kermiskramen of draaimolens dit keer, maar wel een gezellig samenzijn met allerlei warme en koude dranken, randanimatie en live-muziek. Het hoogtepunt van de wintereditie wordt ongetwijfeld de verlichte tractorstoet van Jaarmarkt Bogaarden.

Gezellig samenzijn
“Tijdens de eerste editie van Kermis te Pepingen in augustus 2023 bewezen de Pepingenaren dat het gemeenteplein van onze prachtige gemeente het ideale decor vormt voor een gezellig dorpsfeest. Wat in de zomer kan, moet in de winter ook kunnen - of althans zo hopen we. Op zaterdag 30 december vanaf 16u willen we onze dorpsgenoten verwennen met live muziek van de G-Bloezers en het Pepingse concertkoor Cantope. De stille momenten worden opgevuld door DJ David die reeds te zien was op de zomereditie. Het gemeenteplein zal grotendeels overdekt worden met tenten zodat we ongeacht de weersomstandigheden kunnen genieten van de randanimatie", aldus voorzitter van de organisatie vzw Kermis te Pepingen Sander Geerts.
 
Veiligheid eerst
Tijdens de donkere dagen willen we zo in het centrum van onze gemeente wat licht brengen. Daarbij verliezen we de veiligheid op en langs de steenweg niet uit het oog. De organisatie voorziet extra signalisatie en een verlaagd snelheidregime van 30 km/u alsook seingevers aan het zebrapad om voetgangers veilig te laten oversteken en de automobilisten aan te moedigen extra voorzichtig te zijn langs de site. 
 
Volksjury JaMaBo-Tractor-Nieuwjaarsstoet
De verlichte tractorstoet van Jaarmarkt Bogaarden is inmiddels een vaste waarde geworden tijdens de eindejaarsperiode. Dankzij de samenwerking tussen Kermis te Pepingen en het Jaarmarktcomité zal er dit jaar op het gemeenteplein een volksjury mee kunnen oordelen wie de winnaar wordt van de stoet. De stoet wordt rond 20u verwacht en vormt de ontknoping van de eerste editie van Ker(st)mis te Pepingen op zaterdag 30 december 2023.
Meer informatie over de festiviteiten op www.kermistepepingen.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 dec 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 07 jun 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 01 jun 2024

archief