Dorpsfeesten Bogaarden dankt helpende handen met bedankingsfeest en stelt headliners Dorpsfeesten 2024 voor met o.a. Aaron Blommaert en Radio Guga

C21

Dorpsfeesten Bogaarden dankt helpende handen met bedankingsfeest en stelt headliners Dorpsfeesten 2024 voor met o.a. Aaron Blommaert en Radio Guga

Img_8882
 

Het Dorpscomité van Bogaarden organiseerde op zaterdag 30 maart zijn tweede ‘Avond van de Medewerkers’ in ’t Schoolhuys in Bogaarden en lichtte een tipje van de sluier op voor de Dorpsfeesten op 26, 27 & 28 juli 2024. Zo zullen o.a. Aaron Blommaert en Radio Guga te zien zijn op de Dorpsfeesten dit jaar.                                                          

Na een succesvolle editie vorig jaar wou het Dorpscomité van Bogaarden alle medewerkers, helpers, verenigingen en sponsors nog eens uitdrukkelijk bedanken voor hun onmisbare hulp en steun tijdens de Dorpsfeesten van 2023. Op de tweede ‘Avond van de Medewerkers’ konden de genodigden daarom genieten van een gezellig samenzijn met live muziek en werden ze getrakteerd op een lekker hapje en een drankje. Verder kregen de helpende verenigingen traditiegetrouw ook hun geldcheque overhandigd in ruil voor hun hulp tijdens de Dorpsfeesten van vorige zomer. Het Dorpscomité heeft namelijk sinds zijn oprichting de ondersteuning van het lokale verenigingsleven als doel en zo keerde men zaterdag een totaalbedrag van maar liefst 10.650 euro uit aan de 26 helpende verenigingen
Daarnaast werd er die avond ook uitgekeken naar de bekendmaking van de hoofdacts voor de Dorpsfeesten van 2024:

-  op vrijdagmiddag 26 juli zal traditiegetrouw de Seniorenmiddag met lunch en dans doorgaan waarop dit jaar o.a. Frank Galan het beste van zichzelf zal geven.

-  op vrijdagavond wordt er opnieuw met Braza Events samengewerkt om een openluchtfuif voor de jeugd op poten te zetten. Zo zal dit jaar o.a. DJ de Jordy, het hilarische typetje van Jonas Van Geel, speciaal van Ibiza naar Bogaarden afzakken voor een knallend feestje!

-  op zaterdagavond 27 juli zal Aaron Blommaert, bekend van televisie (LikeMe, The Masked Singer,…) en de singles ‘Zonde’, ‘Deurbel’ en ‘Donderdag’, zijn opwachting maken in Bogaarden met zijn full band. Daarna zullen Eva De Roo ft. Double D de beste dansplaten van het moment draaien zodat iedereen de benen kan losgooien.

-  op zondag 28 juli zal het allerlaatste optreden van Pipo & Pipette plaatsvinden. Het zal een exclusieve en extra lange ‘best of’ show worden met de leukste dansjes en goocheltrucs uit 28 jaar carrière waarbij alle kinderen en (groot)ouders gepast afscheid kunnen nemen van het geliefde clownsduo. s’Avonds zal Radio Guga, de live band rond stemmenimitator Guga Baul, talloze bekende hits spelen en de feestwei in een onnavolgbare stijl entertainen. Sfeer gegarandeerd dus en de toegang op zondag is opnieuw gratis.

Qua activiteiten zal er tot slot voor de eerste keer een Gravelbike Tour georganiseerd worden op vrijdagavond en verder keren dit jaar ook de vertrouwde ‘klassiekers’ terug, nl. de Sportarun jogging & Kindernamiddag op zaterdag en de Bumkestochten wandelingen & Farmstacle Race op zondag. Uiteraard zal iedereen ook opnieuw kunnen smullen van verse mosselen en andere lekkere gerechten in de grote feesttent ‘bij Jan & Robert’ en zal er terug een groot zomerterras voorzien worden op de wei in de Molenstraat. 

Meer informatie over alle andere artiesten en activiteiten die deze zomer op het programma zullen staan van de Dorpsfeesten volgt binnenkort via de websiteFacebookpagina en Instagrampagina van Dorpsfeesten Bogaarden. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 mrt 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief