Paashaas bezoekt Huize Terloo en De Kring in PEPINGEN

C21

Paashaas bezoekt Huize Terloo en De Kring in PEPINGEN

20240401_persbericht_paashaas_bezoekt_huize_terloo_pepingen
 
Naar jaarlijkse traditie maakt de Paashaas tijdens zijn doortocht in Pepingen een paar speciale tussenstops. Op uitnodiging van LVB – Lijst van de Burger Pepingen hield hij tijdens het Paasweekend eerst halt bij de drukbezochte paaslunch van Vrije Gepensioneerdenbond Pepingen in zaal De Kring. Op Paasmaandag vervolgde hij zijn weg naar Orthopedagogisch Centrum Huize Terloo in Bellingen, waar zo’n 60 kinderen en jongeren terecht kunnen voor ondersteuning en begeleiding.
 
De Paashaas bracht hen elk een geschenkzakje met lekkere chocoladen eitjes, in bijzijn van burgemeester Eddy Timmermans, schepenen Greta Cochez, Saskia Beeckmans, Rudi Seghers en gemeenteraadsleden Guy Derijcke en Gunther Roobaert (LVB Pepingen). “De komst van de Paashaas is ondertussen een leuke traditie geworden in Pepingen”, zegt Gunther Roobaert. “Met dit warme initiatief willen we ons steentje bijdragen aan een vrolijke paasperiode voor jong en oud. Zijn bezoek aan Huize Terloo ligt voor de hand in een warme en kindvriendelijke gemeente als Pepingen. Hij zorgde alvast ook voor extra ambiance tijdens de gezellige namiddag bij onze gepensioneerden." 
 
"Dat zijn maar twee van de vele plekken en momenten waar de hechte Pepingse gemeenschap zich van zijn mooiste kant laat zien. We leven in een actieve en bruisende gemeente met een bloeiend verenigingsleven en een groot hart voor iedereen. Twee derde van onze dorpsgenoten is actief bij een vereniging en zet wekelijks de schouders onder leuke, sfeervolle, nuttige en hartverwarmende feesten en activiteiten. Daar mogen we trots op zijn! LVB onderstreept graag die joviale, warme en positieve insteek in onze gemeente.”
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 apr 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief