Dorpsfeesten BOGAARDEN lanceert eigen app

C21

Dorpsfeesten BOGAARDEN lanceert eigen app

App_dorpsfeesten_bogaarden
 

Op grote festivals en evenementen is het al even ingeburgerd maar voor de 45ste editie van de Dorpsfeesten Bogaarden pakt het Dorpscomité van Bogaarden uit met een primeur in het Pajottenland: als eerste dorpsfeest in de regio lanceren ze hun eigen app. Met de gratis app kan je zowel ter plaatse eten en drank bestellen, tickets in voorverkoop kopen en alle informatie over de Dorpsfeesten raadplegen.  
App als digitale portefeuille
De Dorpsfeesten van Bogaarden mochten vorig jaar zo’n 5.000 bezoekers ontvangen tijdens het laatste weekend van juli. Om tegemoet te komen aan de lange wachtrijen aan de inkom en centrale kassa, besloot het Dorpscomité van Bogaarden eind vorig jaar om een eigen app te laten ontwikkelen door de Vlaamse software-ontwikkelaar Anykrowd. De insteek was dat de app bezoekers zou toelaten om via hun smartphone eenvoudig drank, eten en tickets te bestellen zonder de kassa te hoeven passeren voor een drankkaart of inkomticket.
Zo gezegd, zo gedaan en met de Dorpsfeesten Bogaarden app beschikken gebruikers nu over een digitale portefeuille die je kan opladen via de bank(app) op je smartphone, tablet of PC. Elke gebruiker beschikt hierbij over een unieke en persoonlijke QR betaalcode en aan de dranktoog of take-away zone kan je deze code vervolgens laten scannen om te betalen.
Bovendien zal je met de app ook zelf je bestelling in het mosselrestaurant of op het zomerterras kunnen doorgeven en betalen.
Indien er tot slot na het feestweekend nog geldwaarde op jouw app zou staan, zal je deze eenvoudig kunnen laten terugstorten op je bankrekening.  

Betaalkaart als alternatief voor app indien gewenst
Hoewel het Dorpscomité met de app een nieuwe, digitale en snelle manier van betalen wil aanreiken aan hun bezoekers, wil het anderzijds mensen die (nog) niet zo vertrouwd zijn met smartphones en/of apps zeker niet in de kou laten staan. Zo zal je aan de centrale kassa (het ‘kerkske’) ook een betaalkaart kunnen bekomen die voor jou wordt opgeladen met cash of via bancontact voor een bedrag naar keuze. Net als de app bevat deze betaalkaart ook een QR betaalcode waarmee je dan overal kan betalen. Bovendien zullen in het mosselrestaurant ook nog steeds medewerkers rondlopen om bestellingen op te nemen aan tafel.
Tickets nu verkrijgbaar via de app en website
Naast de functie als digitale portefeuille laat de Dorpsfeesten Bogaarden app je ook toe om reeds tickets in voorverkoop te kopen voor de betalende optredens en activiteiten. Eind maart maakte de organisatie reeds enkele mooie headliners bekend met o.a. Aaron Blommaert en Radio Guga en samen met de lancering van de app start ook de ticketverkoop via de app en de website www.dorpsfeestenbogaarden.be.
Zo kan je tickets in voorverkoop kopen voor de ‘Bogaarden Barst Kamping Club’ fuif op vrijdag, de Bogaarden Barst optredens op zaterdag of kan je meteen een combiticket voor beide avonden aanschaffen aan een voordelige prijs. Verder zijn ook de inschrijvingen geopend voor de Seniorenmiddag en Collab Buum Gravel Ride op vrijdag, de Sportarun jogging en Kindernamiddag op zaterdag en de Farmstacle Race op zondag.
Alle overige optredens, activiteiten en straattheateracts zijn gratis.
Alle informatie op één plaats
Tot slot zal de app alle praktische informatie over de 45ste Dorpsfeesten aanbieden. Zo vind je er steeds een overzicht van het meest recente nieuws over de Dorpsfeesten en vanaf 14 juni zal ook het volledige programma en een gedetailleerd tijdschema te raadplegen zijn op de app.
Gratis te downloaden op de app store
Het Dorpscomité van Bogaarden hoopt met de lancering van hun app hun bezoekers alvast een nog aangenamere ervaring aan te bieden tijdens de Dorpsfeesten deze zomer en verwacht in de komende jaren nog extra functionaliteiten aan te kunnen bieden via de app. De applicatie is alvast vanaf nu gratis te downloaden via www.dorpsfeestenbogaarden.be/app waarna je naar de Apple store (iOS) of Google store (Android) zal doorverwezen worden.
Van zodra de app gedownload is, kan je deze dan zowel op de smartphone, tablet als op de computer in desktop versie openen. Meer updates over de Dorpsfeesten Bogaarden app en het volledige programma voor de komende Dorpsfeesten volgen tot slot binnenkort via de website, Facebookpagina en Instagrampagina van Dorpsfeesten Bogaarden 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 jun 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 12 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief