Kermis te Pepingen stelt affiche tweede editie voor na succesvolle eerste editie

C21

Kermis te Pepingen stelt affiche tweede editie voor na succesvolle eerste editie

Kermis_te_pepingen_2
 
Kermis_pep_
 
Op zaterdag 22 juni trakteerde het bestuur van Kermis te Pepingen alle helpende handen op een hamburger en een drankje aan café Onder den Toren ter bedanking voor hun medewerking aan de eerste edities van Kermis te Pepingen en Ker(st)mis te Pepingen in 2023. Van de gelegenheid werd gebruik gemaakt om de nieuwe affiche van 17 en 18 augustus 2024 voor te stellen.
 
Pepingen was laaiend enthousiast over de vernieuwde kermis op het gemeenteplein. Het recept van vorig jaar vormt dus de basis van de tweede editie: twee dagen lang kermis en feest op het plein met gratis live optredens en allerlei randanimatie.
 
Zaterdag 17 augustus wordt de kermis feestelijk geopend door dweilorkest D’hopmaten, gevolgd door optredens van Zanger Bart en Mefollegoesting, de ambiance band van de streek. ’s Avonds vindt er opnieuw een kermisfuif plaats in de Schuur van Pepingen met DJ David, Di-Chaud’ke, Kaaprisun en DJ WHITE.
 
Autovrije zondag op de Ninoofsesteenweg
Zondag 18 augustus wordt de steenweg afgesloten voor doorgaand verkeer. ’s Ochtends is het gezellig vertoeven op de rommelmarkt, is er de mogelijkheid om te ontbijten op het plein – of afhaalmanden, en kan er gewandeld en gefietst worden. De gezinswandeling wordt georganiseerd in samenwerking met de Landelijke Gilde van Pepingen, de fietstocht van 50 of 70km komt er dankzij de Torentrappers van Pepingen.
 
In de namiddag zijn de kinderen baas op en rond de autovrije Ninoofsesteenweg. Een schminkstand, springkastelen en skate-initiatie zorgen voor plezier voor alle leeftijden, de show van Mr. Creezy is de kers op de taart van de kindernamiddag op zondag. Uiteraard zijn ook de kermiskramen doorlopend open. Vanaf 16u is er geweldige live muziek op het zomerterras van zanger Dave, de Random Minds, The Crowd en Lobstar.
Meer informatie volgt binnenkort op de website, de sociale media en in de Pepingse bussen. Inschrijven voor de rommelmarkt kan vanaf 1 juli online of in café Onder den Toren in Pepingen. Hou zeker de website www.kermistepepingen.be in het oog in de nabije toekomst!
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 jun 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 12 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief