HERNE – Een leuke paaswandeling met Saartje Vandendriessche

C21

HERNE – Een leuke paaswandeling met Saartje Vandendriessche

Paaswandeling_met_saartje_ep
HERNE – Een leuke paaswandeling met Saartje Vandendriessche - © Deschuyffeleer
 

Zin een portie paaspret? Grijp je wandelschoenen en smartphone en ga met familie en/of vrienden op pad voor een leuke QR-luistertocht met het gezelschap van de stem van Saartje Vandendriessche.  Die wandeling  is toegankelijk van 1 tot 24 april.

Tijdens de luisterwandeling van +/- 5 km ontdek je onderweg 7 paasborden. Als deelnemer kan je - aan de hand van QR-codes op de borden langs de route - twee verschillende verhalen beluisteren. Voor beide is actrice, presentatrice Saartje Vandendriessche de verteller.

Het ludieke paasavontuur voor -8-jarigen is er eentje voor echte lekkerbekken.  De +8-jarigen kunnen daarenboven op pad om een mysterie te ontrafelen.

  • Startplaats: Bibliotheek Petrus Naghel, Centrum 17A, 1540 Herne. 
  • Periode:  Van 1 april tot 24 april
  • Extraatje: Wie tijdens de luisterwandeling een leuke foto maakt en stuurt naar bib@herne.be, wint misschien wel iets lekkers.
  • Wandelroute: Start aan de bib en ga naar de rode lichten, steek over en neem na de apotheek het wegje links. Van hieruit volg je de knooppunten 4 - 403 - 404 - 405 - 406 - 407 en terug naar 4.

Let op: de wandeling is NIET geschikt voor buggy- of rolwagen

Voor meer informatie kan je terecht bij de bevoegde schepen Sandra Dero sandra.dero@herne.be of bij de medewerkers van onze bibliotheek Petrus Naghel op 02 397 11 70 of bib@herne.be .

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 mrt 2022
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 mei 2024

archief