BEERSEL organiseert gezondheidsevenement en participatieavond Trage wegen

BEERSEL organiseert gezondheidsevenement en participatieavond Trage wegen

Trage_wegen_beersel
 

“Snel en veilig verbinden via trage wegen” is het thema van een participatieavond “Trage wegen” en “Beersel in Balans” thema van een gezondheidsevenement. Beide worden georganiseerd door de gemeente Beersel, respectievelijk in de raadzaal van het gemeentehuis en in DOC Alsemberg.

 

Beersel heeft heel wat ‘trage wegen’, heerlijk om al wandelend van deze groene gemeente te genieten, handig om de kinderen naar school te brengen of de buurtwinkel te bereiken. Voor de realisatie van een “tragewegenplan” doet de gemeente een beroep op de Beerselaars om met hun hulp deze verkeersluwe wegen te inventariseren, te verbeteren en uit te breiden. Geïnteresseerden die hieraan willen meewerken kunnen op woensdag 25 maart deelnemen aan een participatieavond trage wegen. Deze vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis om 20u. Inschrijven liefst voor 23 maart. Meer info en inschrijven? T 02 359 17 44 - mobiliteit@beersel.be en www.beersel.be/tragewegen .

 

Beersel organiseert het gezondheidsevenement “Beersel in Balans” zaterdag 25 april vanaf 13u30 in DOC Alsemberg. Gemeente Beersel wil voor iedereen het spreekwoordelijk duwtje in de rug zijn om zich elke dag goed in zijn/haar vel te voelen. Daarom organiseert de gemeente een gezondheidsevenement. Iedereen krijgt er de kans om te proeven van een breed gamma aan gezondheidsinitiatieven. Op het event kan elke bezoeker inspiratie opdoen voor een gezondere levensstijl, deelnemen aan verschillende workshops of een proefritje maken op een elektrische fiets. Voor de kinderen is er doorlopend kinderanimatie en zijn er springkastelen voorzien. Van 13u30 tot 16u30 staan er info standen opgesteld. Krijg meer informatie over de groepsaankoop elektrische fietsen en alle mogelijkheden in Beersel en omstreken rond beweging, gezonde voeding en mentaal welbevinden. Van 14u tot 16u kan men deelnemen aan allerhande workshops: Initiatie yoga, Mindful wandeling, Spierversterkende oefeningen, Ouder-kind yoga, Happy kids massage, Tips over gezonde voeding, Smoothies maken, Peuters in actie en  Beweegbank.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 mrt 2020
Hugo Devillé
Bart Deville
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 26 mei 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief