BEERSEL Wim Soutaer sluit Meent-sessies knap af

BEERSEL Wim Soutaer sluit Meent-sessies knap af

Editiepajot_bart_devill___ws_de_meent
ingezonden foto
 

 De voorbije weken kon je genieten van de Meent-sessies, een initiatief van CC de Meent om cultuur tot in de huiskamers te brengen. Straffe artiesten als The Radar Station, Bram & Lennert en Manu Huylebroeck & Jan Hautekiet passeerden reeds de revue. 

Maar liefst 1800 gezinnen genoten de voorbije weken van de Meent-sessies. In de vierde en laatste aflevering speelt niemand minder dan Wim Soutaer het Alsembergse dak er af. Geboren te Halle is Wim Soutaer een streekproduct voor de volle 100 procent. Sinds zijn doorbraak in Idool 2003 kent u hem ongetwijfeld van hits als ‘Allemaal’ en ‘Zonder Woorden’. Tijd om met dit sympathieke podiumbeest onze mooie reeks van Meent-sessies in stijl af te sluiten. 
 
Wim’s opdracht was niet eenvoudig: een eigen versie brengen van de drie hoogst genoteerde nummers uit de Meent-top 38, waaronder ‘Sensualité’ van Axelle Red en ‘Mia’ van Gorki. Voor het betoverende liedje ‘Ruimtevaarder’ van Kommil Foo haalt Wim zelfs zijn piano van onder het stof, want tijdens het voorbije coronajaar leerde Wim opnieuw piano spelen bij gebrek aan liveconcerten. Een unicum, want nooit eerder speelde Wim zelf piano tijdens een liveconcert. Elsie De Greef(N-VA), schepen van CC de Meent: “Verwacht je aan een echte feelgood-aflevering met tal van oorwurmen die ongetwijfeld nog een heel weekend in je hoofd blijven hangen. Dus zeker kijken zaterdag en vergeet vooral niet mee te zingen vanuit je living.” De laatste Meent-sessie met Wim Soutaer is vanaf zaterdag 3 april om 20u15 gratis te bekijken via www.demeent.be. Wie benieuwd is naar de voorbije Meent-sessies, kan in het paasweekend kijken naar de hoogtepunten in de vorm van een best-off aflevering, te zien op zondag 4 en maandag 5 april op Ring TV. 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 apr 2021
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

roger swalens | 16 apr 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 09 apr 2021

archief