BEERSEL Ook in Beersel neemt men deel aan “Open Atelier in Beeld”

C21 Css

BEERSEL Ook in Beersel neemt men deel aan “Open Atelier in Beeld”

Editiepajot_bart_devill___atelier_in_beeld
ingezonden afbeelding
 

 

Atelier in Beeld is hét grote open atelierweekend voor beeldend kunstenaars over heel Vlaanderen en Brussel, dat dit jaar plaatsvindt op 13, 14 en 15 mei.

Atelier in Beeld focust op ateliers waar je het werkproces van de kunstenaar ziet. Tijdens het weekend staat de ontmoeting tussen publiek en kunstenaar centraal. Ook Beerselse kunstenaars zagen het zitten om deel te nemen aan “Open Atelier in Beeld”. In de gemeente Beersel kan je de ateliers van volgende kunstenaars ontdekken: Gerard Smulders uit Huizingen schildert naar oude meesters en voegt er andere elementen bij. Het lijnenspel van boten en stadsgezichten boeit hem geweldig. Meer info over deze kunstenaar: https://atelierinbeeld.be/nl/kunstenaar/gerardus-smulders . Katrien Voets uit Lot werkt met meerdere technieken van digitale beeldvorming tot schilder- en tekenkunst. Het idee of concept primeert op de uitwerking en techniek.

https://atelierinbeeld.be/nl/kunstenaar/katrien-voets en Paule Walthéry uit Dworp legt zich toe op de monumentale schilderkunst en keramiek.

https://atelierinbeeld.be/nl/kunstenaar/paule-walthery .

 

En nu op stap op 13, 14 en 15 mei: Gerard Smulders woont op de Sint.Leonarduslaan 58 in Huizingen, Katrien Voets op de Goutstouwersstraat 33 in Lot en Paule Walthéry op Steenblokweg 41 1653 Beersel.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 mei 2022
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 24 mei 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 20 mei 2022
Hugo Devillé | 16 mei 2022
Hugo Devillé | 16 mei 2022
Hugo Devillé | 16 mei 2022

archief